Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm 2. fragmanı Geldi Demir İntikam Ateşiyle Yanıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm 2. fragmanı Geldi Demir İntikam Ateşiyle Yanıyor!

Reytinglerde zirveyi kimseye bırakmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 3 hafta aradan sonra 24 ocak perşembe akşamı 17. yeni bölümüyle izleyicileri ile bulaşacak. Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm 2. fragmanı Geldi Demir intikam ateşiyle yanıyor.

 Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir intikam ateşiyle yanıyor!

Reytinglerde zirveyi kimseye bırakmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 3 hafta aradan sonra 24 ocak perşembe akşamı 17. yeni bölümüyle izleyicileri ile bulaşacak. Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm 2. fragmanı Geldi Demir intikam ateşiyle yanıyor.

Yılın en iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 16 hafta boyunca olduğu gibi her Perşembe heyecanla izlenecek bölümleri ile ekranda gelecek. Dizinin. 17. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Demir intikam ateşi ile yanacak.,Yılmaz’ı rezil olması için büyük oyunlar oynayacak. Hünkar hanımın atları çiftlikten salıveriliyor. Hünkar hanım bunu Fekeli’nin yaptırdığını düşünüyor. Hünkar hanım Fekeli ile buluşacak, buluşma sahnesinde Fekeli’nin duygusal konuşması 17. bölüme damgasını vuracak gibi görünüyor.

16. bölümde neler olmuştu!

Yılmaz kendisinin kurduğu Sanayi Odası başkanlığını bir oy farkla Demir’e kaptırıyor. 15 bölümde Demir Züleyha’ya kırmızı bir araba hediye etmiş ve araba sürmeyi öğretmişti. Züleyha’ya araba alınmasından Hünkar hanım çok rahatsız çünkü çocuğunu alıp kaçmasından korkuyor. Demir Züleyha’yı adam tutup takip ettiriyor. Züleyha bunun farkında olduğu için kaçma planı yapıyormuş gibi görünüp Demir ve Hünkar’a oyun oynuyor.

Öte yandan Gaffur’un Yılmaz’ı hastanede öldürme girişimini duyan Demir, Saniye’yi ve Gaffur’u çiftlikten atıyor. Birikmiş parasını alarak çiftlikten ayrılan Gaffur ve Saniye yemek yemeye giderken tüm parasını çaldırıyor ve köye halasının yanına gidiyorlar. Gaffur, Hünkar hanıma gidiyor ve tehditkar konuşuyor. Bunun üstüne Hünkar hanım istemese de Çiftliği geri alıyor.

Dizinin 16. bölümü eski aşıklar dörtlüsü aynı gecede karşılaştılar. Bölümün en dikkat çeken sahnelerinden biri Fekeli’nin Hayırseverler Derneği gecesine 50 bilet satın alarak gelmesi, karışık duygular yaşayan Hünkar hanımın, Fekeli ile tokalaşması oldu.

Dernek gecesinde Züleyha’nın kendi elleriyle işlediği tavus kuşu motifli kırlent 100 lira başlangıç fiyatıyla açık artırmaya sunuldu. Demir kırlente 200 lira teklif etti ve tam kırlent satılmak üzereyken, Yılmaz’ın sesi duyuldu 5000 lira, bu son sahne bölüme damgasını vurdu.

Bir Zamanlar Çukurova Tüm Heyecanı İle Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler