Ana SayfaKimdirBige Önal Kimdir?

İlgili Postlar

Bige Önal Kimdir?

Oyuncu Bige Önal kimdir? “Bodrum Masalı” dizisinde ‘Lal’ rolünü canlandırmış olan güzel oyuncu Bige Önal kimdir? Maral, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe gibi sevilen TV dizilerinde roller almış olan Bige Önal kimdir? Kaç yaşındadır? Kiminle sevgilidir? Diğer film çalışmaları nelerdir?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal ve eski manken Mine Baysan’ın kızıdır. Baba tarafından İzmirli, anne tarafından Heybeliadalı’dır. İstanbul Levent’te doğup büyümüştür. Babasının ilk evliliğinden bir erkek kardeşi vardır. Güzel oyuncu 2 yaşındayken, anne ve babası boşanmıştır. Hala annesiyle birlikte aynı evde yaşamaktadır.

Bige Önal Kimdir

Özel St. Benoit Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu. Dizi film oyunculuğu çalışmalarına ilk kez 2007 yılında, Show TV’de yayınlanmış olan “Kısmetim Otel” adlı TV dizisiyle adım atmıştır. 2010 yılında, TRT 1’de yayınlanan “Elde Var Hayat” adlı gençlik dizisiyle tanınmaya başlamıştır. Sonraki yıllarda “Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Maral: En Güzel Hikayem” dizilerinde ve son olarak da “Bodrum Masalı” dizisinde rol almıştır.

Bige Önal Kimdir

Sinema oyunculuğuna 2016 yılında “Olanlar Oldu” adlı filmle adım atmıştır. 2017 yılında ise “Martıların Efendisi” adlı sinema filminde Mehmet Günsur ile başrolde yer almıştır.

Bige Önal dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra sinema filmi yapımcı asistanlığı da yapmaktadır. “Maral” dizisindeki rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile halen sevgilidir. 170 cm boyunda, 54 kilo ve Kova burcudur.

Bige Önal Kimdir? Sevgilisi Kimdir?

Bige Önal Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

Bodrum Masalı (2016-Lal-Kanal D), Göç Zamanı (2015-Didem-Star TV), Maral: En Güzel Hikayem (2014-2015-2 Sezon Boyunca-Alara-TV8), Benim Adım Gültepe (2014-Nazlı-Kanal D), Göç (2012-Didem), Muhteşem Yüzyıl (2013-1. Sezonda-Rita-Star TV), Elde Var Hayat (2010-2011-2 Sezon Boyunca-Yeliz-TRT1), Halil İbrahim Sofrası (2010-Didem-TRT1), Kısmetim Otel (2007-Gizem-Show TV)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

Olanlar Oldu (2016-Aslı’nın Arkadaşı Gizem), Martıların Efendisi (2017-Rüya/Birgül)

Diğer Çalışmaları

Newyork’ta Beş Minare Filmi (2010-Yapım Asistanı)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler