Ana SayfaKimdirDeniz Can Aktaş Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Avlu dizisinde hayat verdiği Alp karakteri ile geniş bir hayran kitlesi oluşturan Deniz Can Aktaş, bir başka sevilen dizi Çukur’a transfer oldu. Peki Deniz Can Aktaş Kimdir? Deniz Can Aktaş Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Can Aktaş Nerelidir? Deniz Can Aktaş Kaç Yaşında? Deniz Can Aktaş Hangi Burç?

Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 25 yaşında olan yakışıklı oyuncu Aslan burcudur.

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Deniz Can Aktaş, Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümünden mezunu olmuştur. Başarılı genç oyuncu, kariyerine 2015 senesinde yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi ile adım atmıştır.

Deniz Can Aktaş, Star TV’de ikinci sezonu yayınlanan Avlu isimli dizide Alp Öztürk karakterine hayat vermiş ve 22. bölümde ana karakter Deniz tarafından öldürülerek diziye veda etmiştir. Deniz Can Aktaş, bu dizide hayat verdiği Alp karakteri ile çok fazla ilgi görmüş ve geniş bir hayran kitlesi oluşmuştur.

Deniz Can Aktaş ara vermeden Çukur dizisine transfer olduğu söylentileri ayyuka çıktı. Deniz Can Aktaş, Çukur dizisinde Selim ve Ayşe karakterlerinin hapisten yeni çıkan oğulları, Akın isminde bir karaktere hayat vereceği iddia edilmişti ama o rolü Burak Dakak aldı. Aşk Ağlatır’da Yusuf Eren karakterini canladırdıktan sonra 2020 yaz sonlarında ekranlara gelmeye başlayacak olan Menajerimi Ara dizisinde Barış Havas karakterini canlandıracak.

Deniz Can Aktaş dizileri

  • 2020 – Menajerimi Ara – Barış Havas
  • 2019 – Aşk Ağlatır – Yusuf Eren
  • 2018 – Avlu – Alp Öztürk
  • 2017 – Nerdesin Birader – Ali
  • 2016 – Hayat Bazen Tatlıdır – Burak
  • 2015 – Tatlı Küçük Yalancılar – Seçkin
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler