Ana SayfaDedikoduEnes Batur Umduğunu Bulamadı...

İlgili Postlar

Enes Batur Umduğunu Bulamadı…

Son dönemlerde en popüler isimlerden biri olan  Enes Batur bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda dünya evine girdi. YouTube içerik üreticiliğinden ünlenen ve sinema sektörüne girerek kendi filmlerini de yapan Enes Batur umduğunu bulamadı… İşte Enes Batur’un hayal kırıklığı….

Herkesi Şaşkına Çeviren Evlilik

Enes Batur geçtiğimiz haftalarda uzun süredir kız arkadaşı olan oyuncu Damla Aslanalp ile dünya evine girdi. Çift evliliklerini, evlendikten sonra açıklama kararı alarak, sevenlerine sürpriz yapan isimler arasına dahil oldu. Evlilik hakkında öncesinde herhangi bir açıklama yapmayan ve evlendikten sonra mutlu karelerle sevenlerine dünya evine girdiklerinin haberini veren çiftin hayranları bu haberi sevinçle karşıladı.

Enes Batur Gerçek Kahraman Oyuncuları Kimler? Hangi Youtuberlar Oynayacak?

Enes Batur 2. Filmini Çıkardı

YouTube’un sevilen içerik üreticisi Enes Batur 2018 senesinde “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi” isimli filmle beyaz perdeye geçiş yapmıştı. İlk filmi sevenleri tarafından yoğun bir ilgi gören Enes Batur bu sene 2. filmi olan, “Enes Batur Gerçek Kahramanlar” 31 Mayıs tarihinde vizyona girdi.

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Umduğunu Bulamadı…

İlk filiminde geniş bir izleyici kitlesi yakalayarak, filmin çıktığı ilk günlerden elde ettiği gişe rakamıyla başarı elde eden Enes Batur, 2. filmi olan “Enes Batur Gerçek Kahramanlar” filminde aynı başarıyı yakalayamadı. Enes Batur’un 2. Filminin başarı yakalayamaması ise, Damla Aslanalp ile evliliğinin bir reklam olduğu yönünde iddiaların da gündeme gelmesine neden oldu.

Damla Aslanalp Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler