Ana SayfaÜnlülerEbur Gündeş'in Beraatine Bakanlık İtirazı!

İlgili Postlar

Ebur Gündeş’in Beraatine Bakanlık İtirazı!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda yalısına izinsiz bazı tadilatları yaptırmak nedeniyle mahkemelik olmuştu. Uzun süredir devam eden davada ise, verilen karar Ebru Gündeş’in beraati yönünde sonuçlansa da dava hala devam etmekteydi. Geçtiğimiz gün ise Ebru Gündeş’in beraatine bakanlık itirazı geldiği ortaya çıktı.

İnşaat Mühendisine Hapis Cezası

Davada Ebru Gündeş’in avukatı müvekkilinin tadilat esnasında yoğun bir konser programında olduğunu ve izsiz tadilatların yapılması yönünde bir emir vermediğini savunmuştu. Bunun üzerine oklar tadilattan sorumlu olan inşaat mühendisine çevrildi. Yalıya eklenen asansör ve yapılan diğer izinsiz tadilatlar için, inşaat mühendisi 1 yıl 8 ay hapis istemiyle yargılandı.

Ebru Gündeş Türkiye’yi Terk Ediyor!

Ebru Gündeş Dava Sonrası New York’a Gitti

Reza Zarrab, Türkiye’de yargılandıktan ve beraat ettikten sonra New York’a taşınma kararı almıştı. Eşi Ebru Gündeş’e de sürekli yanına gelmesi yönünde çağrı yapsa da, Ebru Gündeş kendisinin ve çocuklarının can güvenliği olmadığını savunarak bu teklifi reddetmişti. Yalı davasında beraat kararı aldıktan sonra çocukları ve dadısıyla birlikte New York’a gitti. İkili orada görüşüp görüşmedikleri yönünde ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Reza Zarrab Kimdir?

Ebur Gündeş’in Beraatine Bakanlık İtirazı!

12 Nisan tarihinde yapılan duruşmada mahkemede alınan karar Ebru Gündeş‘in beraati yönündeydi. Alınan bu karara geçtiğimiz gün Hüseyin Sağ, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına başvurarak karara itiraz etmek istediğini dile getirdi. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı bu kararın kendilerine 10 Nisan’da bildirildiğini ve karara yönelik olarak istinaf yoluna başvurulduğunu açıklayan resmi bir belge ile yanıt verdi.

Ebru Gündeş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler