Ana SayfaDizilerLa Case De Papel 3. Kısım Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

La Case De Papel 3. Kısım Fragmanı Geldi!

Son zamanlarda adından çok söz ettiren İspanyol Tv ekranlarında yayınlandıktan sonra İspanya sınırlarını aşarak dünya tarafından ilgi ile takip edilen dizi, La Case De Papel 19 haziran da yalnızca Netflix’de yayınlanacak. Ülkemizde de büyük beğeni ile izlenen dizinin 3. sezon bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. La Case De Papel 3. kısım fragmanı geldi.

La Case De Papel 3. Kısım Fragmanı Geldi!

La Case De Papel dizisi herkes tarafından merakla izleniyor. Hem oyuncu kadrosu hem de sürükleyici hikayesiyle İspanyol Tv kanalından sonra internet platformlarında izlenmesi ile dünyada büyük bir izleyicisi kitlesine ulaşan dizi ülkemizde de Netflix’te yeni bölümleri 19 haziranda yayınlanacak. Dizi, Uluslararası Emyy Ödüllerinde ve Premios Fenix’de en iyi drama ödülünü kazanmayı başardı.

İşte La Case De Papel 3. kısım fragmanı…

LA CASE DE PAPEL DİZİSİNİN KONUSU!

Profesör lakaplı bir kişi Kraliyet Darphanesini soymak için ekibini 8 aranan hırsızlardan oluşturur. Daha sonra beş ay boyunca bir yere kapanarak her ihtimali hesaplayarak ve ek planlar yaparak kusursuz bir plan yapıyorlar. 5 ay sonra planı devreye sokup soygunu başlatıyorlar. En ince ayrıntısına kadar düşünülen planın dışında hiç düşünmedikleri bir ayrıntılar ile karşı karşıya geliyorlar.

DİZİDE YER ALAN KARAKTERLER!

Profesör; Planı uygulamak için her detay üzerinde çalışmış ve koordinasyon yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Tokyo; Azılı bir hırsız ve hayatında 15 soyguna yapmış ve aynı zamanda da dizide aşk ilişkileri ile de diziye damga vuruyor. Ayrıca dizinin hikayesini onun ağzından dinliyoruz.

Rio; Dizinin asi çocuğunu canladırıyor. 6 yaşından beri kod yazan bir bilgisayar uzmanıdır ve sevdiği insanları hep hayatının merkezini alıyor.

Moskova.;Hayatınında ailesinin önemi büyük ama ailesi istediği gibi biri olmayınca, en büyük varlığı oğlu için her şeyi yapıyor.

Denver; Moskova’nın oğludur. Saf bir yapısını yanı sıra samimiyetiyle kendini sevdiriyor.

Berlin;  Soygunun içerideki beyni olan aynı zamanda liderlik özelliği ile dikkat çekiyor.

Nairobi; Dizinin bir diğer kadın karakteri ise dengesiz ama eğlenceli tavırlarıyla adından söz ettiriyor.

Helsinki ve Oslo; İki Sırp kuzen olarak dizide yer alıyorlar.

La Casa de Papel’in Profesör’ü Çağatay Ulusoy İtalya’da buluştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler