Ana SayfaDizilerSurvivor 20. Hafta Eleme Potasına Düşen Yarışmacılar!

İlgili Postlar

Survivor 20. Hafta Eleme Potasına Düşen Yarışmacılar!

Survivor 20. haftada Siyah ve Beyaz takım dokunulmazlık oyunları için mücadele ettiler. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10- 4 lük bir skorla Siyah takım aldı. İkinci dokunulmazlık oyununu da yine Siyah takım 10- 7 lik skorla alarak haftanın iki dokunulmazlığını da elde etmiş oldu. Survivor 20. hafta eleme potasına düşen adaylar belli oldu. Beyaz takımdan iki Türk yarışmacısından biri bu hafta adaya veda edecek.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 20. Hafta Eleme Potasına Düşen Yarışmacılar!

Survivor’ da sona yaklaşırken son haftalarda doğru eksilerek güçlü bir takıma dönüşen Siyah takım bütün ödülleri kazanmayı başarıyor. Beyaz takımdan geçen hafta sakatlanarak giden Hikmet’den sonra takım bir Türk yarışmacı daha elemek zorunda kalacak. Gittikçe kan kaybeden Beyaz takım önümüzdeki haftalar toparlanabilecek mi ?

SURVİVOR ELEME POTASINA DÜŞEN ADAYLAR; BÜŞRA VE OKAY OLDU!

Survivor 20. hafta dokunulmazlık oyunlarında Panagiotis atışlarında hiç boş geçmedi. Siyah ve Beyaz takım konsey hesaplamalarına başladı. Konseyde Kyriakos’un sözleri dikkat çekti.

ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Acun Ilıcalı 20. hafta ada konseyi topladı ve dokunulmazlığı kaybeden Beyaz takım yarışmacılarına söz verdi.

Seda; Dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için üzgün olduklarını, felaketlerin üst üste geldiğini, bu zor günlerin geçeceğini, takımın doğru eksilmesinin gerektiğini söyledi.

Büşra; Hikmet’in yokluğunu çektiklerini, Bora’nın da sakatlığının dezavantaj olduğunu ve hayatta olumsuzlukların hep üst üste geldiğini söyledi.

Bora; Bu hafta Türk yarışmacılardan kendi milletinden olan bir pota olacağını, kendisi her iki oyunda da oynadığını, finale uzak olmadıklarını ve Türk yarışmacılardan birinin eleneceği için üzgün olduğunu dile getirdi.

Acun; Emre’ye yaşadıklarını öğrenmek istediklerini sordu.

Emre; Geçmişte maddi ve manevi zorluklar yaşadığını, kendisinin 60 yaşında bir çocuğu olduğunu ve bu yüzden erkenden çalışmaya başladığını söyledi.

Acun Ilıcalı, haftanın en iyi performanslarını açıklamadan önce kazanan yarışmacıların ödüllerini açıkladı. Kazanan yarışmacılar çikolatalı muzlu waffle yiyecekler. Kadınlarda en iyi performans; Seda ve Dalaka oldu. Erkeklerde ise Yusuf, Panagiotis oldu.

Beyaz takımdan Türk yarışmacıların seçtiği isim: BÜŞRA

Beyaz takımdan Yunan takımının seçtiği isim: OKAY

Büşra; Eleme potasına düşmeyi beklediğini, buraya kadar geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Okay; Adımı söyleyeceğini beklediğini ve kalmayı istediğini söyledi.

Survivor’da Yarışmacılar Yemekleriyle Yarıştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler