Ana SayfaDiziler2019 Survivor Yarışmacıları

İlgili Postlar

2019 Survivor Yarışmacıları

2019 Survivor Yarışmacıları en çok merak edilenlerin başında geliyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Survivor 2019 yarışmacıları hakkında araştırmalar ve kimler oldukları merak edilmeye başlandı ve en çok arananlar arasında yerini alıyor.

Survivor’a Flaş Transfer İddiası!

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan başladı ve 6 kadın 6 erkek yarışmacının yer aldığı Survivor Türkiye takımı ve Survivor Yunanistan takımı belli oldu. Dünyanın en komplike en zorlu yarışlarından biri olan Survivor’un 13. sezonu başladı ve binlerce başvuru arasından yapılan elemeler sonrasında 12’şer yarışmacı adayı belli oldu.

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2019 Yarışmacıları Yunanistan Takımı

Survivor 2019 yarışmacıları Yunanistan takımı Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Tony Stavratis’ten oluşuyor.

Survivor 2019 Yarışmacıları Yunanistan Takımı
Survivor 2019 Yarışmacıları Yunanistan Takımı
  • Afroditi Skafida

    Sırıkla atlamada pek çok madalyaya sahip ve daha önce ülkesini 2 kez olimpiyatlarda temsil etmiş olan Afroditi Skafida şu an 36 yaşında ve Atina’da profesyonel antrenörlük yapıyor.
    Afroditi Skafida

  • Dimitra Tsaganou

    Fizik bölümünden mezun olup hakemlik yapan Dimitra Tsanagou 27 yaşında ve yarışmaya Lamia’dan katılıyor.
    Dimitra Tsaganou

  • Dimitra Vamvakousi

    Spor akademisi mezunu olan Dimitra Vamvakousi 24 yaşında ve sırıkla atlama ile ilgileniyor, aynı zamanda modellik yapıyor.
    Dimitra Vamvakousi

  • Ioulieta Kitrinou

    Yunanistan 100 metre koşu şampiyonu olan Iouleta Kitrinou 26 yaşında ve SAkız Adası’nda yaşıyor. Hem model hem de aktris olan güzel yarışmacı Hios Adası’nda turizmcilik ile ilgileniyor ve daha önce 6 ay Türkiye’de yaşadığı için Türkçe biliyor. Yunan takımındaki tek Türkçe bilen yarışmacı.
    Ioulieta Kitrinou

  • Nadia Mavroudea

    Bireysel antrenör olan Nadia Mavroudea 27 yaşında, evli, bir çocuk annesi ve Atina’da yaşıyor. CrossFit ve karatede bir çok uluslararası madalyaya sahip.
    Nadia Mavroudea

  • Ria Kolovou

    Spor akademisi mezunu olan Ria Kolovou 30 yaşında ve Edessa’da yaşıyor. Yarışmacılar arasında kariyerinde spor olmayan tek yarışmacı ve bir butik işletiyor.
    Ria Kolovou

  • Dimitris Margaritis

    Eski bir asker olan Dimitris Margaritis 45 yaşında, evli, bir çocuk babası ve Atina’da yaşıyor. Aynı zamanda eski bir dekatlon atleti olan yarışmanın en yaşlı yarışmacısı en büyük hapisanelerden birinde bekçi olarak çalışıyor. Lakabı ise Rambo.
    Dimitris Margaritis

  • Kyriakos Pelekanos

    Eski bir basketbol oyuncusu olan Kryiakos Pelekanos 39 yaşında, evli, bir çocuk babası ve Kıbrıs’ta yaşıyor.
    Kyriakos Pelekanos

  • Nikos Kosmas

    Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan eski bir karateci olan Nikos Kosmas 26 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Karate antrenörü ve bireysel antrenör olarak çalışıyor.
    Nikos Kosmas

  • Panagiotis Konstantinidis

    Spor dövüş sanatları ile uğraşan Panagiotis Konstantinidis 24 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Balkan Şampiyonası karatede altın madalya sahibi ve atletlere özel beslenme uzmanı olarak çalışıyor.
    Panagiotis Konstantinidis

  • Spyros Gourdoupis

    Yapısal biyoloji mezunu doktorası yapmış ama müzikle ilgilenen Spyros Gourdoupis 28 yaşında ve Patra’da yaşıyor. En rahat yarışmacı olarak dikkat çekiyor.
    Spyros Gourdoupis

  • Tony Stavratis

    Eski bir dövüş sanatları atleti olan Tony Stavratis 34 yaşında ve Salamania Adası’nda yaşıyor. Şu an VIP cankurtaran olarak çalışıyor.
    Tony Stavratis

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2019 Yarışmacıları Türkiye Takımı

Survivor 2019 yarışmacıları Türkiye takımı Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın ve Okay Köksal’dan oluşuyor.

Survivor 2019 Yarışmacıları Türkiye Takımı
Survivor 2019 Yarışmacıları Türkiye Takımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler