Ana SayfaKimdirSeda Ocak Kimdir?

İlgili Postlar

Seda Ocak Kimdir?

Acun Ilıcalı tarafından Survivor 2019 Yunanistan yarışmacısı olarak seçilen Seda Ocak Kimdir? Seda Ocak kaç yaşındadır ve nerelidir? Seda Ocak hangi burçtur ve nerede doğmuştur? Survivor 2019 yarışmacısı Seda Ocak hakkındaki bilgilere Kimdir Haberimizden ulaşabilirsiniz, İşte Seda Ocak..

Seda Ocak Nerede Doğdu? Seda Ocak Aslen Nereli?Seda Ocak Hangi Burç?

Seda Ocak 1 Ocak 1985 tarihinde, Bursa ‘da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olduğu bilinen Seda Ocak, Oğlak burcudur ve şu an 33 yaşındadır.

Seda Ocak Kimdir?

Seda Ocak, eski milli bir atlet ve antrenördür. İki çocuğu olan Seda Ocak aynı zamanda Survivor eski dönem yarışmacılardan Sema Aydemir’in ikizidir. Survivor 2019 yarışmacısı Seda Ocak da Sema Aydemir gibi atletizm sporuyla hayatını biçimlendirmiş eski bir atlettir. Seda Ocak atletizm antrenörüğünü meslek edinerek sporun içinde başarılarıyla yer almaya devam ediyor. Yaşantısıyla özdeşleşen atletizm sporunu Seda Ocak şu cümleler ile anlatıyor; “Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.”

Survivor 2019 Yunanistan yıldız yarışmacılarından Seda Ocak’a  bundan sonraki tüm projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarıların devamını dileriz..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler