Ana SayfaKimdirEcem Onaran Kimdir?

İlgili Postlar

Ecem Onaran Kimdir?

Acun Ilıcalı tarafından Survivor 2019 Yunanistan yarışmacı adayı olan Ecem Onaran Kimdir?  Ecem Onaran kaç yaşında ve nerelidir? Milli sporcu  Ecem Onaran hangi burçtur ve nerede doğmuştur?  Ecem Onaran hakkında merak edilen bilgileri Kimdir Haberimizden okuyabilirsiniz, İşte  Ecem Onaran..

Ecem Onaran Nerede Doğdu? Ecem Onaran Aslen Nereli? Ecem Onaran Hangi Burç?

Ecem Onaran 1 Ocak 1989 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olduğu bilinen Ecem Onaran Oğlak burcudur ve şu an 29 yaşındadır.

Ecem Onaran Kimdir?

Şimdilerde Spor eğitmenliği yapan ve 8 yaşından beri aktif spor hayatı olan Ecem Onaran kendini şöyle tanımlıyor; “Yıllar boyunca Fenerbahçe adına yarıştım. Survivor benim için çok önemli. Belli bir yaşta atletizmi bırakmak zorunda kaldım. Yeniden parkura dönmek ve rekabeti hissetmek benim için önemli. Açlık beni zorlamaz. Mental olarak zaten çok güçlüyüm. Bunun beni  zorlayacağına inanmıyorum. Yunanistan’a karşı bir yarış içinde olacağız ve ben eski milli sporcuyum. Bunun içinde rekabet var. Senelerce Türkiye adına yarıştım. Milli duygular beni daha da güçlendirecektir.”

Milli sporcumuz Ecem Onaran’a bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarıların devamını dileriz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler