Ana SayfaKimdirÇağlar Hazdenaroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Çağlar Hazdenaroğlu Kimdir?

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın yetenekli keman sanatçısı Çağlar Haznedaroğlu Kimdir? Çağlar Haznedaroğlu Kaç Yaşında? Çağlar Haznedaroğlu Aslen Nereli? Çağlar Haznedaroğlu Hangi Burç? Çağlar Haznedaroğlu’un biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Çağlar Haznedaroğlu Kaç Yaşında? Çağlar Haznedaroğlu Aslen Nereli? Çağlar Haznedaroğlu Hangi Burç?

Çağlar Haznedaroğlu 1 Ocak 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Şu anda 34 yaşında olan başarı keman sanatçısı Çağlar Haznedaroğlu’un burcu Oğlak’tır.

Çağlar Haznedaroğlu Kimdir?

Çağlar Haznedaroğlu; pek çok kişinin dizi, film ve proje müzikleri için aranan isimlerden biridir. Çocukluk yıllarından itibaren kemana ve sanata gönlünü vermiş bir kişidir. Bu denli başarılı olmasının en büyük sebeplerinden biri de budur. Sanatçı Haznedaroğlu, ilk olarak Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Daniya Kaynova ile keman eğitimine başladı. Ardından, Veceslav Kayno ile oda müziği çalışmaları yaptı. Litvanya Klaipeda Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğudu oda müziği festivaline katıldı. İzmir Yaşar Üniversitesi III. Oda Müziği Yarışması’nda Birincilik Ödülü’ne layık görüldü. 2007-2008 ve 2012 senelerinde ise Cem Mansur yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası’nın yurt içi ve yurt dışı konserlerinde keman çaldı.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Mersin Devlet Opera ve Balesi ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nda sözleşmeli sanatçı olarak görev aldı. 2010 senesinde Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünü tamamladı. Yine aynı sene içerisinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın açtığı sınavı en yüksek derece ile kazandı.

Şu an halen Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, İstanbul OrkestraSion ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nda keman sanatçılığına devam etmektedir. Başarılı kemanist Haznedaroğlu, ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda yüksek lisans eğitimini devam ettirmektedir.

Çağlar Haznedaroğlu’nun müziğini yaptığı Dizi ve Filmler :

  • 2016 tarihinde – Deccal 2
  • 2016 tarihinde – Hayat Şarkısı (1. Sezon)
  • 2017 tariihinde – Hayat Şarkısı (2. sezon)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler