Ana SayfaKimdirBora Edin Kimdir?

İlgili Postlar

Bora Edin Kimdir?

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de başlayacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmacılarından Bora Edin Kimdir? Bora Edin Kaç Yaşında? Bora Edin Aslen Nereli? Bora Edin Hangi Burç? Bora Edin’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Bora Edin Kaç Yaşında? Bora Edin Aslen Nereli? Bora Edin Hangi Burç?

Bora Edin 23 Mart 1984 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 35 yaşında olan Crossfit eğitmeni Bora Edin’in burcu Koç’tur.

Bora Edin Kimdir?

Bora Edin, bu sene başlıyacak olan Survivor Türkiye – Yunanistan’da ekran karşısına çıkacak olan yarışmacılardan biridir. Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşamıştır.  Ardından lise eğimini almak üzere Malta’ya gitmiştir. Lise eğitimini almış olduğu Malta‘da ve İsviçre‘de, bir dönem amatör olarak futbol oynamıştır. Bundan 2 sene sonra Türkiye’ye dönüş yaparak, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü bitirmişir. Üniversite yıllarında ise putbol takımlarında kaptanlık görevlerini üstlenmiştir. Şu anda İstanbul’da Crossfit eğitmeni olarak meslek hayatına devam etmektedir.

Bunların yanında, dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katıldığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk elde etmişlerdir. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanslı olarak futbolculuk yaptı. Ayrıca; Fitnessdin, badminton, basketbol, yüzme ve wakebord gibi pek çok spor dalıyla da ilgilenmektedir. Bora Edin’in boyu 180 cm, kilosu ise 74 kg. ağrılığındadır. Ayrıca, spor geçmişiyle alakalı olarak, hemen hemen her sporu yaptığına, bunları da çok severek ve başarılı bir şekilde sürdürdüğüne değiniyor.

Bora Edin, 2017 senesinde Hülya Coban Edin ile birliktedünya evine girmiştir.

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasının ekibine dahil oldu. Türkiye ekibinde ise; Atakan Işıktutan, Bora Edin, Büşra Yalçın, Ecem Onaran, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer, Okay Köksal, Seda Ocak, Sude Burcu, Yusuf Karakaya adlı yarışmacılar olacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler