Ana SayfaKimdirHikmet Tuğsuz Kimdir?

İlgili Postlar

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de başlayacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmacılarından Güreş Antrenörü Hikmet Tuğsuz Kimdir? Hikmet Tuğsuz Kaç Yaşında? Hikmet Tuğsuz Aslen Nereli? Hikmet Tuğsuz Hangi Burç? Hikmet Tuğsuz’un biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Hikmet Tuğsuz Kaç Yaşında? Hikmet Tuğsuz Aslen Nereli? Hikmet Tuğsuz Hangi Burç?

Hikmet Tuğsuz 1 Ocak 1987 senesinde Antalya’nın Serik ilçesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 32 yaşında olan başarılı güreşci Hikmet Tuğsuz’un burcu Oğlak’tır.

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

1987 senesinde Antalya, Serik’de dünyaya gelen başarılı güreşci Hikmet Tuğsuz, çocukluğundan itibaren sporla uğraşarak kendisini oldukça iyi yetiştirmiştir. Lise yıllarında da aktif bir şekilde sporla uğraşmaya başlamıştır. Üniversiteye ise sporcu kontenjanı sayesinde giren ve bitirdikten sonra Avrupa şampiyonalarında katılmıştır. Hikmet Tuğsuz, 8 sene boyunca Decathlon’da Türkiye şampiyonluğunu elinde tutmuş olan başarılı bir güreşçidir.

Başarılı güreşci Hikmet Tuğsuz, bir dönem yapmış olduğu sporu bırakmasının ardından güreş milli takımı antrenörlüğü yapmaya başlamıştır.  Ayrıca Tuğsuz, “10 tane sporu arka arkaya yapabilen nadir sporculardanım” diyor.

Arka arkaya 10 branşı yapabilme yeteneğine sahip olduğunu dile getiren Hikmet Tuğsuz, özellikle atletizm dalında ‘Deli Hikmet’ olarak ün kazanmıştır. Aynı zamanda, arkadaşlarının tavsiyesi ile Survivor’un kendisine uygun bir yarışma olduğunu düşünerek başvuruda bulunmuştur. Bunların yanında, hiç bir şekilde yemek seçmediğine ve önüne koyulan ne varsa yediğine dikkat çeken başarılı sporcu Hikmet Tuğsuz, yörük çocuğu olduğunu ifade ediyor.

2 Şubat 2019 senesinde Tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da yarışmacı kadrosunda yerini almıştır. Türkiye ekibinde ise Atakan Işıktutan, Bora Edin, Büşra Yalçın, Ecem Onaran, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer, Okay Köksal, Seda Ocak, Sude Burcu, Yusuf Karakaya isimli kişiler yarışacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler