Ana SayfaKimdirKader Karakaya Kimdir?

İlgili Postlar

Kader Karakaya Kimdir?

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de başlayacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmacılarından başarılı jimnastikci Kader Karakaya Kimdir? Kader Karakaya Kaç Yaşında? Kader Karakaya Aslen Nerelidir? Kader Karakaya Hangi Burç? Kader Karakaya’ın biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Kader Karakaya Kaç Yaşında? Kader Karakaya Aslen Nerelidir? Kader Karakaya Hangi Burç?

Kader Karakaya 1 Ocak 1996 tarihinde Bursa’da dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 22 yaşında olan güzel sporcu Kader Karakaya’nın burcu Oğlak’tır.

Kader Karakaya Kimdir?

1996 senesinde Bursa’da dünyaya gelen Kader Karakaya, henüz 4 yaşındayken jimnastik ile spora adım atmıştır. Ancakbabasının hayata veda etmesinin ardından rahatsızlanarak, lösemi tedavisi almıştır. Bu dönemlerinde ise onu hayata bağlayan en büyük etken spormuş. Hastalığını atlatmasının ardından ise ortaokulda atletizm sporuna başlamıştır. Daha sonra Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olarak üniversite eğitimini tamamlamıştır.

167 cm. boyunda olan başarılı sporcu Kader Karakaya, Fenerbahçe Spor Okullarında futbol eğitmenliği yapmaktadır. Bununla birlikte fitness, pilates ve reformer dersleri de vermektedir. Azimli, hırslı ve savşçı bir ruhu olduğunu söyleyen Kader Karakaya, bu yarışmada olması gereken bütün kriterlerin kendisinde var olduğunu dile getiriyor. Yanı sıra, yarışmadaki açlığın kendisini zorlamayacağını ifade ederken, “Hayat beni Survivor olarak yetiştirdi.” diyor. Aynı zamanda Batuhan Özdemir ile uzun süren bir beraberlik içerisindedir. Erkek arkadaşı Özdemir ile sosyal medyada sık sık fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktadır.  Ayrıca güzel sporcu Karakaya’nın kilosu 54 kg’ dır.

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da yarışmacı kadrosuna dahil olmuş isimlerden biridir. Türkiye ekibinde; Atakan Işıktutan, Bora Edin, Büşra Yalçın, Ecem Onaran, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer, Okay Köksal, Seda Ocak, Sude Burcu, Yusuf Karakaya isimli yarışmacılar yerlerini alacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler