Ana SayfaKimdirDefne Joy Foster Kimdir?

İlgili Postlar

Defne Joy Foster Kimdir?

Bir döneme damgasını vuran güzel oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster Kimdir?  Defne Joy Foster Nerede Doğdu? Defne Joy Foster Aslen Nereli? Defne Joy Foster Hangi Burç? Defne Joy Foster’ın Dizileri Neler? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Defne Joy Foster Nerede Doğdu? Defne Joy Foster Aslen Nereli? Defne Joy Foster Hangi Burç?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde, İncirlik’te dünyaya geldi. Defne Joy Foster, Aslen Amerikalıdır. Defne Joy Foster, Boğa Burcudur.

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde, İncirlik’te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster’dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk dür. Defne Joy Foster, İzmir Alsancak Okulu’nda orta öğrenimini tamamladı.

1996 yılında Kral TV ekranlarında başladığı DJ’lik kariyerinde hızlı adımlar atarak, farkılı tv kanalında yayınlanan çeşitli müzik programlarının da sunuculuğunu gerçekleştirdi…

Joy Foster’ın sunuculuktan oyunculuğa geçmesi ise, Ruhsar adlı komedi dizisi ile gerçekleşti. 2000 yılında Beyaz Yalanlar 2003-2006 Sihirli Annem gibi dizilerde rol aldı.

Dizi oyunculuğunun yanı sıra çok sayıda tv programı da sunan Foster, TV8’de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı ödüllü macera programının, TRT’de yayınlananÇeyiz Şov’un ve NTV Yeşil Ekran programlarının sunucusu olarak bu alanda da başarılı bir kariyere imza attı.

Joy Foster, 2008 yılında evlendiği eşi İlker Yasin Solmaz’dan Can Kılıç adında bir erkek çocuğu vardır. Joy Foster’ın ekranlarda görüldüğü son yapım ise, 2010 yılında yarışmacı olduğu ve Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı dans programı oldu.

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde vefat etti. Yazar Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Halit Altan’ın evinde hayatını kaybeden Foster’ın ölümünün ardındaki sır perdesi halen aralanamadı. Son olarak açıklanan Adli Tıp Ön Raporu’na göre vücudunda ölümüne sebebiyet verecek darp izleri ya da morluklar bulunmayan, herhangi bir iğne ya da uyuşturucu madde izine rastlanmayan Foster’ın ölüm sebebi, Adli Tıp raporuyla 4 ay sonra kesinleşti. Aylardır süren incelemelerin sonucunda hazırlanan raporda, ”Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş” açıklaması yapıldı.

Defne Joy Foster’ın Dizileri:

1997 yılında Ruhsar

2000 yılında Beyaz Yalanlar

2003-2006 yılında Sihirli Annem

Selenave

Hayal ve Gerçek

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler