Ana SayfaKimdirAtakan Işıktutan Kimdir?

İlgili Postlar

Atakan Işıktutan Kimdir?

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de başlayacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmacılarından Atakan Işıktutan Kimdir? Atakan Işıktutan Kaç Yaşında? Atakan Işıktutan Aslen Nerelidir? Atakan Işıktutan Hangi Burç? Atakan Işıktutan’ın biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Atakan Işıktutan Kaç Yaşında? Atakan Işıktutan Aslen Nereli? Atakan Işıktutan Hangi Burç?

Atakan Işıktutan 6 Aralık 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Ancak başarılı oyuncu ve sporcu Işıktutan, aslen Rizeli’dir. Şu anda 25 yaşında olan ünlü oyuncu Atakan Işıktutan’ın burcu Yay’dır.

Atakan Işıktutan Kimdir?

1994 yılında İstanbul’da doğan Atakan Işıktutan, Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olarak üniversite eğitimini tamamlamıştır. Işıktutan, aynı zamanda basketbol ile de ilgilenmiştir. Yanı sıra, Crosfit şampiyonasında birincilik elde etmiştir. Bununla birlikte Türkiye kürek şampiyonasında da ikincilik elde etmiştir.

Oyunculuğa adım attığı ilk dizi olan Paramparça dizisinde, Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Leyla Tanlar, Nursel Köse, Barış Falay, gibi oyuncularla beraber ekran karşısına geçmiştir.

Yakışıklı oyuncu Atakan Işıktutan, 9 Nisan 2017 yılında ise Fox Tv’de oynamaya başlayan, Limon Film’in yapımcılığını devraldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu yazdığı, başrolü Berk Oktay, Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Burç Kümbetlioğlu, Bahadır Vatanoğlu, Uğur Biçer, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı Savaşçı dizisinin kadrosunda rol almıştır. Işıktutan bu dizide Üsteğmen Oktay karakterine hayat vermiştir.

Atakan Işıktutan, 2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2019Türkiye – Yunanistan’da yarışmacı kadrosuna dahil olmuştur. Türkiye ekibinde Atakan Işıktutan, Bora Edin, Büşra Yalçın, Ecem Onaran, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer, Okay Köksal, Seda Ocak, Sude Burcu, Yusuf Karakaya isimli kişilerle yarışacak.

Atakan Işıktutan Dizileri:

2017 senesinde – Savaşçı (Üsteğmen Oktay)(TV Dizisi)
2014 – 2016 seneleri arasında – Paramparça (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler