Ana SayfaKimdirMelisa Emirbayer Kimdir?

İlgili Postlar

Melisa Emirbayer Kimdir?

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de başlayacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da yarışmacılarından Melisa Emirbayer Kimdir? Melisa Emirbayer Kaç Yaşında? Melisa Emirbayer Aslen Nereli? Melisa Emirbayer Hangi Burç? Melisa Emirbayer’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Melisa Emirbayer Kaç Yaşında? Melisa Emirbayer Aslen Nereli? Melisa Emirbayer Hangi Burç?

Melisa Emirbayer 1 Ocak 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Şu anda 24 yaşında olan güzel sporcu Melisa Emirbayer’in burcu Oğlak’tır.

Melisa Emirbayer Kimdir?

1995 senesinde İzmir’de dünyaya gelen Melisa Emirbayer’in boyu 177 cm, kilosu ise 58 kg’dır. Melisa Emirbayer, hiperaktif olması sebebiyle 7 yaşında yüzme ile spor hayatına atılmıştır. Yanı sıra; Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda yer almıştır. Bunlarla birlikte, milli takım adına yarışlara katılmış ve bu zamana kadar sayısız Türkiye şampiyonluk kazanmıştır. Aynı zamanda rekorları olan milli bir yüzücüdür.

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da yarışmacı kadrosunda yerini almıştır. Türkiye ekibinde Atakan Işıktutan, Bora Edin, Büşra Yalçın, Ecem Onaran, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer, Okay Köksal, Seda Ocak, Sude Burcu, Yusuf Karakaya isimli kişilerle yarışacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler