Ana SayfaKimdirBüşra Yalçın Kimdir?

İlgili Postlar

Büşra Yalçın Kimdir?

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de başlayacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da yarışmacılarından başarılı sporcu Büşra Yalçın Kimdir? Büşra Yalçın Kaç Yaşında? Büşra Yalçın Aslen Nereli? Büşra Yalçın Hangi Burç? Büşra Yalçın’ın biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Büşra Yalçın Kaç Yaşında? Büşra Yalçın Aslen Nereli? Büşra Yalçın Hangi Burç?

Büşra Yalçın 12 Temmuz 1997 yılında Tokat’ta dünyaya gözlerini açtı. Şu anda 22 yaşında olan güzel sporcu Büşra Yalçın’ın burcu Yengeç’tir.

Büşra Yalçın Kimdir?

1997 senesinde Tokat’ta dünyaya gelen Büşra Yalçın’ın asıl ismi Büşra Nur Yalçın’dır. İstanbul, Bahçelievler’de yaşamakta olan ünlü sporcu Büşra Yalçın, Çanakkale’de 18 Mart Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde okuyarak üniversite eğitimini tamamlamıştır. Yalçın, voleybola ilk olarak İlkokul 4. sınıfta okurken adım atmış ve okul takımında oynamaya başlamıştır.

1.78 boyunda olan ünlü voleybolcu Yalçın, İstanbul Bahçelievler Voleybol Kulübünde 12 sene voleybol oynamıştır. 2013-2018 seneleri arasında profesyonel olarak Bahçelievler Voleybol takımda oynamıştır. Bunların yanı sıra, Bahçelievler kulübünde 2 senelik İdari Menajerlik görevini geride bırakarak, hem oyuncu hem de idari menajer olarak kariyerini sürdürmektedir.

Ünlü sporcunun gelecek yıllardaki hedefi ise, iyi bir kulüp menajeri ve spor okullarında yöneticilik yaparak Türk Voleyboluna, Türk sporuna katkıda bulunmak olarak ifade ediyor.

Güzel sporcu Yalçın, İstanbul Bahçelievler Voleybol İdari Menajeri ve Başkanvekili olarak görev sürdürüyorken, 2017 senesinde Yeşilyurt’ta oynanan Türkiye Kadınlar Voleybol 1’inci ligi maçında Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı tarafından saldırıya uğrayarak yaralandı.

2 Şubat 2019 tarihinde Tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan’da yarışmacı kadrosunda yerini aldı. Türkiye ekibinde Atakan Işıktutan, Bora Edin, Büşra Yalçın, Ecem Onaran, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer, Okay Köksal, Seda Ocak, Sude Burcu, Yusuf Karakaya isimli kişiler yarışacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler