Ana SayfaKimdirSude Burcu Kimdir?

İlgili Postlar

Sude Burcu Kimdir?

Survivor 2019 yarışmacılarından biri olan Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Türk takımında yarışacak Sude Burcu kimdir? Sude Burcu Aslen Nereli? Sude Burcu Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Sude Burcu Nerede Doğdu? Sude Burcu Aslen Nereli? Sude Burcu Hangi Burç?

Sude Burcu 1 Ocak 1996 Yılında İzmirde Doğdu. Sude Burcu, aslen İzmirlidir. Sude Burcu Oğlak Burcudur.

Sude Burcu kimdir?

Survivor Sude Burcu, Mili sporcudur. Balkan şampiyonu olan Sude Burcu yarışmanın en iddialı isimlerinden biridir. Küçük yaştan beri tekvando ile uğraşan Sude Burcu, bu sporu benimsemiştir. 22 yaşında olan Milli tekvandocu Sude Burcu, aynı zamanda son iki yılın Türkiye şampiyonudur.

Sude Burcu uzun süredir sevgilisi Mehmet Işıkdoğan ile birlikte. Aşk pozlarını sık sık instagramdan paylaşan çiftin bu pozları sosyal medya üzerinden büyük yankı buluyor.

Teakwando’nun mücadele sporu olduğunu söyleyen Sude Burcu asıl mücadelenin Survivor’da olduğunu ve sıkıntı çekmeyeceğini söylüyor. Survivor 2019 tanıtımında kendisini anlatan Sude Burcu, açıklamaları ile dikkat çekti. Sude Burcu, Kulüpler Avrupa üçüncülüğüm, Balkan şampiyonluğum var. Türkiye ve uluslararası platformda birçok dereceye sahibim. Çocukluğumdan bugüne kadar 14 yıldır bu sporun içerisindeyim. Sürekli antrenman yaptım, düzenli bir hayatım vardı. Okul ve antrenman arasında gittim geldim. Türkiye- Yunanistan olduğunu duyduğumdan itibaren olmak istedim. Sürekli takip ettiğim ve çocukluğumdan beri izlediğim bir yarışma zaten. Benim hayatımda böyle bir tecrübenin eksik olmamasını istiyorum. Tekvando zaten bir mücadele sporu, asıl mücadele gerçekten Survivor’da. Bu yüzden orada bir sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Hız olsun, dayanıklılık olsun. Sürekli kendimi birileriyle kıyaslıyorum, artık kıyaslamak istemiyorum. Kendimi kendimle kıyaslamak istiyorum. O yüzden o parkurlarda yarışmam gerekiyor. Survivor küçüklüğümden beri hayallerimde olan bir şey. Böylece bir tecrübenin hayatımda kesinlikle olması gerekiyor. Karakterim, kararlığım ve azmim Survivor’da beni birinciliğe taşıyabilir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler