Ana SayfaKimdirMasterChef Hakan Kanık Kimdir?

İlgili Postlar

MasterChef Hakan Kanık Kimdir?

Tv8 ekranında uzun süredir devam eden MasterChef Türkiye yarışmasında final etabı 23 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu aldıkları kararı canlı yayında açıkladı. Kazanan isim ise UĞUR oldu. Kazanan isim dışında meşhur olan bir diğer isimde Hakan Kanık oldu. Peki MasterChef Türkiye yarışmacısı Hakan Kanık Kimdir? Hakan Kanık Nerede Doğdu? Hakan Kanık Aslen Nereli? Hakan Kanık Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Kanık Nerede Doğdu? Hakan Kanık Aslen Nereli? Hakan Kanık Hangi Burç?

Hakan Kanık, 1 Ocak 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Hakan Kanık Aslen Muğla’lıdır. Hakan Kanık Oğlak Burcudur.

Hakan Kanık Kimdir?

Hakan Kanık, Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, et pişirme konusunda oldukça başarılıdır. Hakan Kanık, kendisinin yapacağı eti beğenmeyecek kimse yok denilebilecek kadar iddialıdır. Asıl mesleği ise komidir.

Masterchef Türkiye yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan Hakan Kanık iddialı sözleriyle olduğu kadar diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla da dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye’de yarışan Hakan Kanık’ı Survivor 2019 kadrosuna aldı. Survivor seçmelerinde olan yapımcı Acun Ilıcalı, Hakan Kanık’ın fotoğrafını paylaşarak Survivor yarışmacısı olduğunu duyurmuştur. Yakışıklılığı ile kısa sürede genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler