Ana SayfaKimdirBiricik Suden Kimdir?

İlgili Postlar

Biricik Suden Kimdir?

Sosyetik güzel Biricik Suden Kaç Yaşında, Nerede doğdu, Aslen nereli ve hangi burç? Biricik Suden Kimdir?..Kısacası Biricik Suden hakkında tüm merak edilenler Haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Biricik Suden aslen nereli? Biricik Suden şuan kaç yaşında? Biricik Suden hangi burç?

İkinci adı Afife olan Biricik Suden, 1 Ocak 1963 senesinde, İstanbul Yeniköy’de dünyaya gelmiştir. Ailesi Yugoslav göçmeni olan Biricik Suden Oğlak burcudur ve şuan 55 yaşındadır.

Biricik Suden Kimdir?

Biricik Suden’in Babası ağır ceza hakimi Necdet Haker, annesi ise bankacıdır. Bir abisi olan Biricik Suden’in soyadı da ailesininkinden farklıdır. Bunun nedeni Biricik Suden 16 yaşına geldiğinde kendi öz teyzesi tarafından evlat edinilmiş ve tüm mirası teyzesi tarafından kendisine bırakılmıştır. Çocukluğu ve gençliği Yeniköyde geçen ünlü tasasrımcı Biricik Suden 4 yaşındayken okumayı sökünce ailesi tarafından okula verildi ve Atatürk Kız Lisesi’nden mezun olmuştur.

Biricik Suden’in Kariyeri;

Nişantaşı’nda LCC’de grafik ve tasarım üzerine eğitimini almaya başlayan Biricik Suden, Mimar Sinan Üniversitesi’nde İbrahim Safi resim atölyesine devam etmiş sonrasında da Paris’te kariyerine devam etme kararı almıştır. 1976 yılında “Ben Bir Garip Keloğlanım” adlı sinema filminde oyunculuk deneyimi yaşayan Biricik Suden, 2011 yılında Televizyonda Hayat Bilgisi programının sunuculuğunu yapmıştır.

Biricik Suden’in Evlilikleri;

1986 senesinde oyuncu İlker İnanoğlu ile evlenen Biricik Suden 1988 yılında ilk evliliğinden boşanmıştır. 1989 yılında Kerim Sağlam ile 2. defa dünya evine giren ünlü tasarımcı 1996 yılında boşandığı bilinmektedir. Biricik Suden 3. evliliğini 2001 yılında Mehmet Pisak ile yapmış olup Las Vegas ‘da dünya evine girmiştir. Ve son olarakda Ünlü sanatçı Mazhar Alanson ile 2003 yılından bu yana mutlu evlilikleri devam etmektedir.

Biricik Suden ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler