Ana SayfaDizilerGülperi 19. Bölüm 1. Fragman Geldi Hasan Artemis'i Alevlerin İçinden Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Gülperi 19. Bölüm 1. Fragman Geldi Hasan Artemis’i Alevlerin İçinden Kurtarabilecek Mi?

Show TV’de yayınlanan büyük beğeni toplayan  Gülperi dizisi merakla beklenen yeni bölümden ilk tanıtım yayınlandı. Gülperi 19. bölüm 1. fragman geldi Hasan Artemis’i alevlerin içinden kurtarabilecek mi?

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Hasan Artemis’i alevlerin içinden kurtarabilecek mi?

Show TV’de yayınlanan büyük beğeni toplayan  Gülperi dizisi merakla beklenen yeni bölümden ilk tanıtım yayınlandı. Gülperi 19. bölüm 1. fragman geldi Hasan Artemis’i alevlerin içinden kurtarabilecek mi?

Gülperi’nin, Kadir’e sorusunun cevabını yazdığı kağıt yere düşürüyor. Gülperi, Kadir’i kurtarmak için büyük uğraşlar veriyor. Can, annesine süpermen avukat amcayı kurtar ben onu babamdan bile çok seviyorum diyor. Hasan, Artemis’i kaçıranların peşine düşüyor. Artemis için gözünü kırpmadan kendini tehlikeye atan Hasan, Artemis’i kurtarabilecek mi merakla bekleniyor.

Gülperi dizisinin Cuma akşamı ekrana gelecek 19. bölümünde Kadir bir yandan işlemediği bir suç yüzünden cezalandırıldığını hazmedemezken, bir yandan da Gülperi’nin o kağıda ne cevap verdiğini merak ediyor. Gülperi’nin kararı ikisinin de hayatını değiştirecek.. Kadir, Artemis’in kaçırıldığını öğrenir ve Hasan ile birlikte onu kurtarmak için elinden geleni yapar. Hasan, Artemis’in kendisi için ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarken, Bedriye ise babasının tarafını tutarak annesi ile yine karşı karşıya gelir. Gülperi, Kadir’e yardım etmeye çalışırken karşısına hiç ummadığı bir engel çıkar. Hasan ise Kadir’den aldığı yardım ile Artemis için canını tehlikeye atmaktan çekinmez.

 

18. bölüm özeti!

Eyüp, Kadir’e tuzak kurar kendi kendini bıçaklayıp Kadir yaptı der. Kadir nezarete atılır. Artemis, babasını kurtarmak için internete ilan verir ve dolandırıcıların eline düşer. Adamlar, Artemis’i kaçırırlar. Eyüp hastaneden çıkar eve gelir. Çocuklar babalarının üstüne titrer ama Gülperi çocukların hatırına evde kalmasını kabul eder. Eyüp’e her şeyi bildiğini Suriye’de neler olduğunu söyler. Gülperi, Kadir’in yanına gider ve ona yemek götürür aralarında duygusal anlar yaşanır. Kadir, yeterli delil olmadığından tutuklanır. Mahkeme çıkışı Gülperi Kadir’e sarılır böyle olmamalıydı der ve Kadir de hiç bir şey için geç değil der. Sonra arkasından koşup eline bir mektup verir bana bir soru sormuştun ya işte cevabı der.

Gülperi Dizisi 18. Bölümü Yayınlandı Gülperi ve Kadir Aşkı Küllerinden Yeniden Doğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler