Ana SayfaDizilerGülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

İlgili Postlar

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

TİMS&B, sevilerek izlenen askeri drama dizi olan Söz’den sonra ”Gülperi” isimli yine çok konuşulacak yep yeni bir dizinin hazırlığına başladı. Gülperi dizisinin senaristliğini Kara Para Aşk ve Karadayı gibi fenomen dizileri yazan Eylem Canpolat’la Sema Ergenekon kaleme alıyor, başarılı yönetmen Cem Karcı ise dizinin yönetmenliğini üstleniyor. Show Tv’de ekranlara gelecek olan Gülperi dizisinin Gaziantep’te çekimlerine başlandı.

Gülperi Dizisinin Konusu Nedir?

Sınırda öldüğünü duyduğu eşi Eyüp’ün acısıyla kötü günler geçiren ve genç yaşta 3 çocuğuyla ayakta kalmaya çalışan, kayın pederi ve ailesinin oğullarının ölümünden sorumlu tuttuğu Gülperi’nin hayatı, hapse düşüp çocukları Bedriye, Hasan ve Can’a hasret kalınca iyice işin içinden çıkılmaz hale gelmiştir.

Hapishane çıkışı kayınpederinin zoruyla İstanbul’a gönderilen Gülperi, bir yandan kapıcılık yaparken, diğer yandan da bir moda evinde çalışıp para biriktirecek ve çocuklarını yanına almak için büyük bir hukuk savaşı içinde olacaktır. Gülperi’ye en büyük desteği Timuçin Esen’in canlandıracağı gençlik aşkı avukat Kadir Aydın olacaktır. Aralarındaki yakınlaşma ise diziye damgasını vuracak…

Gülperi Dizisinin Tanıtımı:

Gülperi Dizi Oyuncuları:

Nurgül Yeşilçay: (Gülperi Çetin)

26 Mart 1976 Afyon doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in kadrosunda rol alan ünlü oyuncu birçok başarılı projede rol almıştır.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Timuçin Esen: ( Kadir Aydın)

Usta oyuncu 14 Ağustos 1973 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu en son rol aldığı Bodrum Masalı dizisindeki Faryalı karakteri ile başarılı bir oyunculuğa imza atmıştır.

Timuçin Esen Kimdir

Timuçin Esen Kimdir?

Furkan Oğulcan ilker:

Genç oyuncu 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Akademi 35.5’ta oyunculuk ve Sahne sanatları eğitimi alarak başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

Furkan Oğulcan İlker Kimdir?

Tarık Papuççuoğlu: (Yakup)

Başarılı oyuncu dizide Gülperi’nin zalim kayınpederini canlandıracaktır. Usta oyuncu 14 Ocak 1949 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu son olarak 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisinde oynamıştır.

Tarık Papuççuoğlu Kimdir?

Ece Sükan:

Güzel oyuncu 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 1998 yılında katıldığı Best Model of Turkey’de 3. olarak profesyonel olarak mankenliğe adım atmıştır. Birçok dizide başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmiştir.

ece-sukan-kimdir

Ece Sükan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler