Ana SayfaKimdirFurkan Oğulcan İlker Kimdir?

İlgili Postlar

Furkan Oğulcan İlker Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Furkan Oğulcan İlker Kimdir? Furkan Oğulcan İlker Nerede Doğdu? Furkan Oğulcan İlker Aslen Nereli? Furkan Oğulcan İlker Hangi Burç? Furkan Oğulcan İlker’in Dizileri Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Furkan Oğulcan İlker Nerede Doğdu? Furkan Oğulcan İlker Aslen Nereli? Furkan Oğulcan İlker Hangi Burç?

Furkan Oğulcan 1 ocak 1991 yılında İstanbul’da Doğmuştur. Furkan Oğulcan İlker Aslen Aydınlıdır. Furkan Oğulcan İlker Oğlak Burcudur.

Furkan Oğulcan İlker Kimdir?

Yakışıklılığı ile dikkat çeken Furkan Oğulcan İlker her ne kadar mühendis olsa da ekranlarda olmayı tercih etmiştir. Ela göz ve kumral saçlı olan Furkan Oğulcan İlker 185 cm boy ve 77 kilo’dadır. Furkan Oğulcan İlker, yüzme Fitnes Futbol masa tenisi gibi bir çok spor dalı ile uğraşmakta olan Furkan Oğulcan İlker düzgün vücudu ile dikkat çekmektedir. Bahçeşehir Üniversitesi Enerji sistemleri mühendisliği  öğrencisidir. Hem %50 bursla okumakta hemde sanat faaliyetlerini yürütmektedir.

Furkan Oğulcan İlker mühendislik eğitimi dışında oyunculuk eğitimi de almıştır. Kamera önü oyunculuğu ve sahne analizi gibi bir çok alanda oyunculuk eğitimi alan Furkan Oğulcan İlker 2015 yılında Evli Ve Öfkeli adlı dizide küçük bir rolde yer almıştır.

Socia Entertainment’in menajerliğinde çalışmalarını başarılı şekilde sürdürmektedir. 2014 yılında Furkan Oğulcan İlker O Ses Türkiye isimli ses yarışmasında Sen Gibi isimli parçayı seslendirmiştir. Furkan Oğulcan İlker iyi derece İngilizce konuşmaktadır.

TimsB yapımın hazırladığı Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gaziantep’te çekilecek Gülperi dizisinin yakışıklı oyuncusu Furkan Oğulcan İlker olacaktır. Show TV ekranlarında Nurgül Yeşilçay ile karşımıza çıkacak olan Furkan Oğulcan İlker şimdiden başarılı olmak adına çalışmalara başlamıştır. Oyuncu Furkan Oğulcan İlker’in yeni dizisi şimdiden merak konusu oldu bile…

Furkan Oğulcan İlker’in Dizileri:

2016 – Oyunbozan

2015 – Evli ve Öfkeli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler