Ana SayfaDizilerGülperi Dizisi 18. Bölümü Yayınlandı Gülperi ve Kadir Aşkı Küllerinden Yeniden Doğuyor!

İlgili Postlar

Gülperi Dizisi 18. Bölümü Yayınlandı Gülperi ve Kadir Aşkı Küllerinden Yeniden Doğuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü izleyicileri ile buluştu. Gülperi dizisi 18. bölümü yayınlandı Gülperi ve Kadir aşkı küllerinden yeniden doğuyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi ve Kadir aşkı küllerinden yeniden doğuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü izleyicileri ile buluştu. Gülperi dizisi 18. bölümü yayınlandı Gülperi ve Kadir aşkı küllerinden yeniden doğuyor.

Eyüp, Kadir’in arkasından gider. Kadir’e, Gülperi’yi ona yar etmeyeceğini söyler. Kadir, Gülperi’ye bir daha dokunmamasını söylerken yaşanan didişme sırasında Eyüp kendini bıçaklar. Olayı gören Hasan babasının yanına gider. Gözyaşları içinde Kadir’e saldırır ve Kadir, babasını kendisinin bıçaklamadığını söyler.Gülperi hastaneye gelir ve Hasan gözyaşları içinde annesine sarılır. Gülperi olayın nasıl olduğunu sorar ve Hasan babasını Kadir’in bıçakladığını söyler. Aynı anda Kadir’de polis merkezinde olayı anlatır. Eyüp’ü, bıçaklamadığını onun suçunu itiraf etmesi için zorladığını ve o sırada olayın gerçekleştiğini anlatır. Eyüp ameliyattan çıkar ve odaya alınır. Hasan’a karakola gidip ifade vermesi gerektiğini söyler ve ona karakolda neler söyleyeceğini anlatır. Kadir’in hapse girmesini istediğini söyler. Kadir nezarethaneye atılır. Hasan karakola gitmek üzereyken Gülperi de onunla birlikte geleceğini söyler. Bu arada Bedriye hastaneye gelmiştir. Hasan’a babasının durumunu sorar. Bedriye, Gülperi’ye bağırarak babasının onun yüzünden bıçaklandığını söyler.

18. bölümde başka neler yaşandı!

Şeyma nezarethaneye gider. Kadir, burada ne işi olduğunu sorar. Şeyma, Gülperi yüzünden yaşadıkları için Kadir’e, ağzına geleni söyler. Kadir’e, avukata ihtiyacı olup olmadığını sorar. Kadir, eğer avukatı olursa onu darağacına götüreceğini söyleyerek teklifini reddeder. Hasan ve Gülperi karakola gider. Kadir’i görmek istediğini söyleyen Gülperi polisten olmaz yanıtını alır. Tam o sırada Kadir’in yanından ayrılan Şeyma Gülperi’yi görür. Gülperi’ye hesap sorar. Şeyma ile Gülperi’nin tartışmasına kulak misafiri olan bir polis Gülperi’nin yanına gelir ve onu Kadir’in yanına götürür. Kadir, Gülperi’yi görünce çok şaşırır. Gülperi Kadir’e neler olduğunu sorar.  Kadir, Eyüp’ün kendini bıçakladığını onun hasta bir adam olduğunu söyler.

Artemis, babasını kurtarmak için internete ilan verir ve dolandırıcıların eline düşer. Adamlar, Artemis’i kaçırır. Hasan olayı görür peşlerinden koşar.

Eyüp hastaneden çıkar eve gelir. Çocuklar babalarının üstüne titrer ama Gülperi çocukların hatırına evde kalmasını kabul eder. Eyüp’e her şeyi bildiğini Suriye’de neler olduğunu söyler. Gülperi bir fırsatını bulur Kadir’in yanına gider ve ona börek götürür aralarında duygusal anlar yaşanır. Kadir, yeterli delil olmadığı için tutuklanır. Mahkeme çıkışı Gülperi Kadir’e sarılır böyle olmamalıydı der. Kadir de hiç bir şey için geç değil der. Sonra arkasından koşup eline bir mektup verir bana bir soru sormuştun ya işte cevabı der.

Gülperi Dizisi 18. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Gülperi Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler