Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 19. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Biri Sırtından Vuruluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 19. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Biri Sırtından Vuruluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 18. bölümü ile 31 ocak perşembe günü izleyicileri ile buluştu. Soluklar tutularak izlenen bölümden sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm 1. fragman yayınlandı biri sırtından vuruluyor.

 Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bir Zamanlar Çukurova 19. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 18. bölümü ile 31 ocak perşembe günü izleyicileri ile buluştu. Soluklar tutularak izlenen bölümden sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm 1. fragman yayınlandı biri sırtından vuruluyor.

Yeni fragmanda, Müjgan ile Yılmaz artık kalabalıklara bile el ele karışıyor. Züleyha Demir’e bağıra çağıra Yılmaz öfkesine kızıyor ve “Asıl Yılmaz’ı aklından çıkaramayan sensin” diyor. Demir’e , Yılmaz’ın  İstanbul’dan gelip Çukurova’ya gelip bey olmasını hazmedemediğini söylüyor. Müjgan, Yılmaz’a ‘onu hala seviyor musun’ diye soruyor. Ayrıca yeni fragmanda birinin sırtından vurulduğu da görülüyor.

18. bölümde neler olmuştu!

Yılmaz’ın 100 ton pamuğu telef olmuştur. Demir, oynadığı çirkin oyundan sonra Yılmaz’dan bir çıkış yapmasını bekliyor. Fekeli Yılmaz’ın hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını istiyor. Yılmaz, bu sefer Fekeli’yi dinleyerek sessiz kalmayı tercih ediyor ve Demir’i aklı ile alt ediyor. Yılmaz, Müjgan ile yakınlaşırken, Züleyha yazdığı mektubun Yılmaz’a ulaşmadığından haberi yok. Ayrıca Demir, Züleyha ve Adnan bebeği korumak için kendini kayan toprağın altına atıyor.

Demir’in adamı olan Sait, aynı zamanda Fekeli’ye de çalışıyor. Demir, Sait’ten şüphelenmeye başlıyor. Demir, Fekeli’nin suçsuz olduğuna inanmıyor. Fekeli’nin Yılmaz’a arka çıkması Demir’i daha da deli ediyor. Fekeli’nin katil olduğuna dair yalancı şahitlik edenlerden biri vefat ediyor. Ölmeden önce de Hünkar’ı çağırıyor. Ama rahmetli söyleyeceğini söylemeden ölüyor.

Hünkar hanım cenazeye gidiyor ve Fekeli de oradadır. Fekeli, cenazede rahmetli ile ilgili öğrendiklerini, adamın ölmeden önce taşındığı ve halen oturduğu evi Hünkar hanıma söylüyor.

Yılmaz, Züleyha’yı yolda arabasıyla kıstırıyor ve mutlu olup olmadığını soruyor. O da mesut olduğunu üzülerek söylüyor. Yılmaz artık senden vazgeçtim diyor Züleyha’ya. Müjgan’a hemen bir gül gönderip arkadaşlık teklif ediyor ve yemeğe gidiyorlar. Yemekte, Yılmaz başından geçenleri anlatıyor ve o sırada Müjgan elinden tutuyor. Demir ile Züleyha’da yemek için gittikleri yerde ikisini el ele görüyor.

31 Ocak 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Bizim Hikaye mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler