Ana SayfaDizilerKalk Gidelim Dizisinin 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kalk Gidelim Dizisinin 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden dizi Kalk Gidelim’in 56. yeni bölüm fragmanı geldi. Kalk Gidelim dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu? Kalk Gidelim dizisinin yayın tarihi ne zaman? Kalk Gidelim dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü ne zaman? Kalk Gidelim’de Nilay Deniz sürprizi! Kalk Gidelim dizisine dair tüm merak ettiklerinize ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında pek çok kişi tarafından büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 2 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak. Baş rollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un oynadıkları diziye şok gelişme! Nilay Deniz de sürpriz bir puanla katılıyor! Yeni bölümde neler olacağının detayını sosyal paylaşım platformlarında ve televizyon ekranlarında paylaşılmaya başlandı sizde videodan ve haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu?

Kalk Gidelim’de Hacı Hüseyin hastaneye kaldırılır. Seyfettin, Mustafa Ali ve Nuriye hastanede tedirgin beklerken bu arada Dal kardeşler bundan sonra birlik olmak için birbirlerine söz verirler. Diğer bir yandan evlilik hazırlığı içinde olan Meryem ise Ercan’ın Nurcan’ın kardeşi olduğunu evlenirken meydanda herkes toplanmışken söylemeyi planlar. Bu planı Badegül öğrenir bu durumu Nurcan yengesine söyleyip söylememe arasında kalır. Diğer yandan beklenmedik bir gelişmede; Şakir ile Dudu, Veli ile Duru da belediyede nikah kıyıp evlerine geçmeyi planlarken Seyfettin ve Mustafa Ali’nin geliştirdiği bir plan sonrası gençlere coşkulu bir düğün yapmaları icap edecektir.

Canberk bir yandan borçlarını ödemek için işine dört elle sarılırken farklı cepheden; diğer yandan da amca ve babasına Halim ve Samim’le birlikte yardım edecektir. Ancak bu plan tıkır tıkır işliyormuş gibi dursa da ummadıkları bir sonla şok olacaklardır ve izleyenler hayrete düşer. Tüm bunlar olurken Sefer Zeytin’de çok gizemli birtakım haller vardır. Çocukluğuna dair Sefer Zeytin’in bir fotoğraf vardır. İki kişilerdir ve diğerinin kim olduğu Şakir tarafından da merak konusuyken bir kız da Sefer’i ve Perihan’ı sürekli aramaktadır. Şakir hem fotoğraftaki diğer gizemli kişiyi hem de kızı merak edip babasını sıkıştırınca Sefer durumun bambaşka bir boyutu olduğunu açıklar.

Kalk Gidelim dizisinin yayın tarihi ne zaman?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 2 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’da ekranlara gelecek!

Kalk Gidelim 56. bölüm fragmanı şu şekilde;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler