Ana SayfaDizilerAvlu Dizisinin 29. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Avlu Dizisinin 29. Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden dizi Avlu’nun 29. yeni bölüm fragmanı geldi. Avlu dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu? Avlu dizisinin yayın tarihi ne zaman? Avlu dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Avlu dizisinin yeni bölümü ne zaman? Avlu dizisine dair tüm merak ettiklerinize ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Avlu dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak?

Başarılı yapımcılardan Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisiyle ilgili müjdeli haber, izleyenleri de sevindirecek. Baş rollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin 29. yeni bölümü 7 Şubat Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 29. yeni bölümünden ilk görüntüleri sosyal paylaşım platformlarında ve televizyon ekranlarında paylaşılmaya başlandı sizde videodan izleyebilirsiniz.

Avlu dizisinde Deniz nelere sürükleniyor?

Bu arada ekrana bambaşka bir soluk getiren Avlu dizisindeki maceraların, önümüzdeki sezon da devam edeceği yönünde kulis haberleri dolaşmakta. Cezaevinde geçen eşi benzeri görülmemiş müthiş hikayede, bir masum olarak içeri giren ve kızının ölümünden sonra adeta rakiplerine korku salan bir kişiye dönüşen Deniz’in hikayesi, önümüzdeki sezonda devam edebilir. Avlu dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu?

Avlu dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu?

Başkarakter Deniz’in mahkemesi büyük yankı uyandıracak. neden mi? Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda hiç beklenmedik büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları bambaşka bir sürprizle rafa kalkar. Farklı karakter Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin ise kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.

Avlu dizisinin yayın tarihi

Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden dizi Avlu’nun 29. yeni bölümü 7 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler