Ana SayfaDizilerDiriliş Osman Ne Zaman Yayınlanacak? Oyuncu Kadrosu Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Diriliş Osman Ne Zaman Yayınlanacak? Oyuncu Kadrosu Belli Oldu Mu?

Trt 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul 5 sezonun sonunda 150. son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizide emeği geçen oyuncular tek tek diziye veda mesajları yayınladı. Dizinin devamı niteliğinde olacak olan Diriliş Osman dizisinin çekimlerine başlandı. Osman Gazi karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Diriliş Osman Ne zaman yayınlanacak?

Burak Özçivit kimdir?

Diriliş Osman Ne Zaman Yayınlanacak?

Diriliş Osman dizisi yeni sezonla birlikte yayın hayatına başlaması bekleniyor. Ekim ayında ilk bölümü yayınlanması beklenen dizinin uzun yıllar büyük bir zevkle izlenmesi bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi. Burak Özçivit’den başka dizide hangi karakterleri kimler canlandıracak merakla bekleniyor.

Osman Gazi dizisi için İstanbul Anadolu yakasında, deniz kıyısında çok büyük bir alana plato inşa ediliyor. Diriliş Osman dizisinde Osman beyin hikayesi 10’lu yaşlardan itibaren başlayacak. Bu dönemde ise Ertuğrul Gazi karakteri diziye devam edecek. Ama yavaş yavaş dizi Ertuğrul Gazi döneminden Osman beyin dönemine geçiş yapacak. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından neredeyse kimse Diriliş Osman gazi dizisinde yer almayacağı öğrenildi.

DİRİLİŞ OSMAN’DA YER ALACAK KARAKTERLER!

Osman Gazi’nin eşi olan Rabia Bala hatunu canlandıracak kişinin kim olacağı en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor.

Gündüz,

Savcı,

Osman Gazi’nin çocukları; Orhan, Alaattin paşa, Melik Arslan bey

Fatma Hatun, Çoban bey, Hamid bey, Ertuğrul bey, Pazarlı bey dizide yer alacak karakterler. Ancak kimler canlandırılacak belli değil.

Diriliş Ertuğrul’dan Ertuğrul beyin oğulları Gündüz ve Savcı’nın,Diriliş Osman’da yer alması bekleniyor. Gerçek tarihte yer alan bilgiler dahilinde Turgut Alp’in Osman Döneminde devam edeceği yönünde. Osmanlı imparatorluğunun kuruluş yıllarını anlatan dizinin uzun soluklu olup uzun yıllar reytingleri alt üst edeceği bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler