Ana SayfaDizilerBurak Özçivit Hangi Diziye 5 Sezon Anlaşma Yaptı?

İlgili Postlar

Burak Özçivit Hangi Diziye 5 Sezon Anlaşma Yaptı?

Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Burak Özçivit’in yeni bir dizi projesinde yer alacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Ancak henüz bir netlik kazanmamıştı. Burak Özçivit’in uzun soluklu bir diziye imza attığı ve çekimlere başlandığı öğrenildi. Burak Özçivit hangi diziye 5 sezon anlaşma yaptı? Detaylar haberimizde..

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit Hangi Diziye 5 Sezon Anlaşma Yaptı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Diriliş Ertuğrul dizisi 150. bölümüyle dün akşam sezon finali yaptı. Yeni sezonda Diriliş Osman ismiyle ekranlara gelmesi beklenen dizide Burak Özçivit’in oynayacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Diriliş Osman dizisiyle ilgili olarak dizinin yapımcısından bir açıklama geldi.

OSMAN KARAKTERİNE BURAK ÖZÇİVİT HAYAT VERECEK!

Büyük izleyici kitlesi olacağı düşünülen Diriliş Osman dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, uzun süredir büyük bir titizlikte yürüttükleri projede Osman karakterini Burak Özçivit’in canlandıracağını söyledi. “Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Burak Özçivit de sosyal medya hesabında Diriliş Osman ile yolculuğunun başladığını duyurdu ve ” Hepimize hayırlı olsun” yorumunu yaptı.

ERTUĞRUL GAZİYİ BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK!

Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finali yapmasının ardından yeni sezonda başlayacak olan Osman Gazi’nin küçüklüğü Diriliş Ertuğrul’da yer alacak. Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karelerde yer almayacak. Diriliş Osman dizisinde Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi’nin yaşlılığını başka bir oyuncu hayat verecek.

ÖZÇİVİT 5 SEZON ANLAŞMA YAPTI!

Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilirken, Burak Özçivit’in bölüm başı ne kadar alacağı ise sır gibi saklanıyor. Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunu anlatan Diriliş Osman dizisinin uzun sezonlar ekranlarda olacağı konuşuluyor. İzleyiciler şimdiden dizisi seyretmek için heyecanlanmaya başladı.

Burak Özçivit Ekranlara Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler