Ana SayfaDizilerBurak Özçivit Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Burak Özçivit Ekranlara Geri Dönüyor!

Burak Özçivit ekranlara geri dönüyor! Yeni sezondan iddialı bir yapımla ekranlara geri dönmeye hazırlanan yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Özçivit, hangi proje için el sıkıştı? Başarılı oyuncu hangi rolü canlandıracak? Merakla beklenen dizi, ne zaman yeni sezon yayınına başlayacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den bebek açıklaması

Burak Özçivit Ekranlara Geri Dönüyor!

Burak Özçivit ekranlara geri dönüyor! Başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’den hayranlarına müjdeli haber geldi. En son tükenmişlik sendromuna yakalandığı ile ilgili haberler ile magazin gündeminde yer alan yakışıklı oyuncu, iddialı bir yapımla el sıkıştı.

Burak Özçivit’ten ‘tükenmişlik sendromu’ açıklaması

Hasret bitiyor!

Yeni sezondan iddialı bir yapımla seyircileri ile hasreti bitirecek olan başarılı yıldız, TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonunda Osman Gazi için sunulan teklifi kabul etti. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde olduğu Diriliş Ertuğrul dizisi bu sezon yayın hayatına Osman Gazi olarak devam edecek.

Diriliş Ertuğrul’un geçtiğimiz sezon finalinde Ertuğrul Bey, içerisinde oğlu Osman’ın da bulunduğu obasıyla birlikte Bilecik Söğüt’e doğru yola çıkmıştı. Dizinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ, geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı bir açıklamada Diriliş Ertuğrul’un finalinin Bilecik’te gerçekleşeceğinin sinyalini vermiş ve dizinin Osman Gazi’ye doğru ilerleyeceğini ifade etmişti.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit hangi rolü canlandıracak?

Başrol Osman Bey’i canlanlandıracak olan Burak Özçivit; dizide babası Ertuğrul Bey’in ölmesi ile başa geçip, Osmanlı İmparatorluğu’nu kuracak.

Malkaçoğlu’ndan sonra Osman Gazi

Daha öncede Muhteşem Yüzyıl’da Malkaçoğlu karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burak Özçivit’in, dönem dizisi konusunda tecrübeli olduğu için bir hayli başarılı olacağı konuşuluyor.

İstanbul’da plato kuruldu

Yeni dizisi ile anlaşır anlaşmaz vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlayan başarılı oyuncu Burak Özçivit için dizi kostümleri hazırlığı kalabalık bir ekiple başladı. Osman Gazi dizisi için İstanbul’da Anadolu yakasında, deniz kenarına çok büyük bir plato inşa edilirken, dizinin teknik hazırlıkları da büyük bir hız kazandı.

Diriliş Osman dizisinde Osman beyin hikayesinin 10’lu yaşlardan itibaren ekrana yansıması bekleniyor. Ertuğrul Gazi karakteri de dizide devam edecek. Yavaş yavaş dizi, Ertuğrul Gazi döneminden Osman Bey dönemine geçiş yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler