Ana SayfaDizilerNurgül Yeşilçay'ın Dizisi Gülperi'nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’ın Dizisi Gülperi’nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Nurgül Yeşilçay’ın dizisi Gülperi’nin ilk fragmanı yayınlandı! Bir süredir ekranlardan uzak olan Nurgül Yeşilçay’in yeni dizisi Gülperi’nin ilk fragmanında neler oluyor? Merakla beklenen dizinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler rol alıyor? Yeni dizi Gülperi’nin yayın tarihi belli oldu mu? İşte haberimizin tüm detayları…

Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor?

 Nurgül Yeşilçay’ın Dizisi Gülperi’nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Nurgül Yeşilçay’ın dizisi Gülperi’nin ilk fragmanı yayınlandı! Show Tv’de yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak Gülperi dizisi ilk fragmanı ile büyük bir merak uyandırdı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Gülperi’de; yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor.

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisi İçin Bölüm Başı Ne Kadar Alacak?

İşte dizinin büyük merak uyandıran fragmanı

http://https://youtu.be/W_N3AuOZt_8

Gülperi dizisinde kimler rol alıyor?

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in canlandırdığı dizide, ben dizilerde artık yokum diyen Mahsun Kırmızıgül’ün de olması bekleniyor. Tims ve B Yapım son sinema filminden zarar eden ve sıkıntılı günler yaşayan Mahsun Kırmızıgül’e reddedilmeyecek bir teklif götürdü. Ancak Mahsun Kırmızıgül’ü sevenlerin yanında bir de sevmeyen grubunda olması yapımcı Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ı düşünürüyor olmalı zira Mahsun Kırmızıgül’ün son sinema filimi Vezir Parmağı kadınlarla ve dini değerlerle alay ettiği gerekçesi ile oldukça tepki toplamıştı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Gülperi dizisinin konusu nedir?

Gülperi dizisi aslında 1982 yılında yayınlanan Gülsüm Âna filminden esinlenerek izleyicisi karşısına çıkarılacak.  Yoğun bir dram içeren Gülperi dizinde; Gülperi’nin eşi Eyüp Irak sınırında çalışırken hunharca öldürülür. Eşinin öldüğünü öğrenen Gülperi büyük bir acı yaşar. Gülperi’ye en büyük acıyı ise eşinin ailesi yaşatır. Oğullarının ölümünün tek sorumlusunun gelinleri olduğunu düşünen Aile çocukları Gülperi’den alır. Gülperi çocuklarını geri almak için verdiği savaşta hapse düşer. Hapisten çıkan Gülperi’yi kayınpederi uzak tutmak için İstanbul’a gönderir. Gülperi İstanbul’da önce kapıcılık yaparak yaşamını sürdürür. Sonra ise bir moda evinde ek iş bulur ve çocukluk aşkı Avukat Kadir Aydın’ı bulur. Gülperi ve Avukat Kadir arasında bir aşk başlar ama Gülperi’nin aklı hala Gaziantep’te kalan üç çocuğu Bedriye, Hasan ve Can’dadır. Gülperi çocuklarını almak için büyük bir hukuk savaşı başlatır.

Dizi ne zaman başlıyor?

Eylül ayı içerisinde ekranlarda olacağı düşünülen dizi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler