Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'ten 'tükenmişlik sendromu' açıklaması!

İlgili Postlar

Burak Özçivit’ten ‘tükenmişlik sendromu’ açıklaması!

Burak Özçivit’ten ‘tükenmişlik sendromu’ açıklaması! Tükenmişlik sendromuna yakalandığı ve oyunculuğa ara vereceği iddiaları ile gündeme gelen Burak Özçivit, gündeme damga vuran konu hakkında açıklama yaptı. Burak Özçivti oyunculuğu bırakacak mı? Burak Özçivit, tükenmişlik sendromuna mı yakalandı? Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit oyunculuğu bırakıyor mu?

Tükenmişlik sendromu iddiaları

Ekranların aranan isimlerinden biri olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, son günlerde tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Özçivit’in psikologa gittiği ve “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu’ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” şeklinde dert yandığı iddia edilmişti. Burak Özivit’in, bir dönem Meryem Uzerli’nin de yakalandığı tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilmişti. Bu nedenle de, önümüzdeki sezon oyunculuğa ara vermeye karar verdiği iddia edilmişti.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit’in tükenmişlik sendromu açıklaması

Burak Özçivit, tükenmişlik sendromuna yakalandığı ve oyunculuğa ara vereceği iddiaları hakkında sessizliğini bozdu. Konu hakkında açıklama yapan Burak Özçivit, iddiaları reddederek “Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım.” diye konuştu.

Yeni sezonda bomba gibi ekranlarda

Yeni sezona bomba gibi girmek için uzun bir tatile bile çıkmadığını belirten Burak Özçivit, yeni sezonda bomba gibi bir proje ile ekranda boy göstereceğini söyleyerek “Tüm zamanımı bu projenin detaylarıyla uğraşarak geçiriyorum.” dedi.

Meryem Uzerli de yakalanmıştı

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in yakalandığı iddia edilen tükenmişlik sendromuna, bir dönem ünlü oyuncu Meryem Uzerli de yakalanmıştı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldığı sırada tükenmişlik sendromuna yakalanan Uzerli, dizideki rolünün son ermesinin ardından Almanya’ya gitmiş ve uzun süre orada kalmıştı.

Meryem Uzerli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler