Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın midillisine tüp bebek tedavisi yaptırıyor

İlgili Postlar

Demet Akalın midillisine tüp bebek tedavisi yaptırıyor

Bodrum’da konser v eren Demet Akalın konserde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte Bodrum konseri öncesi ve sonrası.

Son dönemlerde Bodrum’da farklı mekanlarda konser veren ve burada aynı zamanda tatil de yapan Demet Akalın yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sanatçıyı izlemeye gelenler mekanı tıka basa doldurdu. Karşılaştığı ilgi nedeniyle oldukça mutlu olduğu görülen Demet Akalın, parlak çizmesi ve farklı makyajı ile dikkat çekti.

Demet Akalın için Yeşim Salkım’dan sürpriz çıkış!

“Işın Karaca’nın parasında gözüm var”

Demet Akalın Işın Karaca ile ilgili de açıklamalar yaparak arkadaşına şaka yollu takıldı. Kızının hayvanları çok sevdiğini belirten Demet Akalın, “Burada da kendisine bir tane köpek aldı. ‘Bunu İstanbul’a götüreceğiz demi’ diyor. İstanbul’daki evde de köpeğimiz, civcivlerimiz, kuşumuz, 2 tane tavşanımız, bir tane atımız var. Atı Berkay almıştı ona 2 sene önce. Doğum günü hediyesiydi. Eve yakın bir çiftlikte tüp bebek tedavisi görüyor. Işın Karaca’ya rakip olacağım. Işın deli para kazanıyor. Gözüm Işın’ın parasında. Atlardan çok para kazanıyor. Diyor ki 14 tay var, yarışlar, marışlar. Şaka yapıyorum tabi. Anlamadığım bir sektör. Hira’nınki at değil, midilli falan.” dedi.

Demet Akalın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!

Tüp bebek tedavisi yaptırıyor

Akalın’ın en dikkat çeken sözleri ise kızının midilli atı ile ilgili söyledikleri oldu. “Geçen gittim çiftliğe, ‘midilli tüp bebek tedavisi görüyor, bu doğursun bir işe yarasın’ dediler. İyi dedim bende” diyen şarkıcı, bu açıklaması ile midilli at için tüp bebek tedavisine karar verdiklerini söyledi.

Demet Akalın kimdir?

“Devlet okulu istiyorum”

Okul çağı yaklaşan kızı için de açıklamalar yapan ünlü isim, özel okul paralarına karşı olduğunu söyleyerek kızının devlet okuluna gitmesini istediğini söyledi. “Özel okullara verilen paralar. Bizim zamanımızda sadece tebeşir parası toplanırdı. Bana ve babasına kalsa devlet okuluna gitmesini tercih ediyorum” diyen sanatçının bu konuda nasıl karar vereceği ise merak ediliyor.

Demet Akalın’ın uçağında korku dolu anlar!

Uçakta yaşananları anlattı

Geçtiğimiz günlerde uçakta oldukça zorlu bir süreç yaşayan Demet Akalın bu konuda ise şöyle dedi: “Korkmadım. Çünkü tam merdivenlerden çıkarken aldılar ağabeyi. Ben sahnede olduğum için korumayı kontrol ederim, kavga varsa onu kontrol ederim. Her şeyden haberdar olmak da çok kötü. Baktım böyle, bir tane polis geldi, ‘Arkaya geçin.’ dedi. Sonra polis 4 oldu. Allah dedim bir sıkıntı var. Bavul falan arayacaklar, birisini yakaladılar galiba dedim. Sonra hostes hanım ‘Yanlış anlama. Deyince anladım birinin şaka yaptığını ama biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Yapan delikanlı genç biri olur, çocuk olur ama öyle biri de değil. Yazın sıcağında insanlar zaten yolculuk ediyor. Ağabey tüm hava trafiği ile oynadı. Bana denk geldi bu da. Ben zaten paratonerim, her şey beni çeker böyle çeker. Ben oturuyorum 3’üncü sırada, önümde avukat vardı, o benden daha cengaver çıktı. Tüm uçak adama bağırdı çağırdı. Kaptan adamı almayacağız deyince alkış, kıyamet koptu.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler