Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'dan olay çıkış: Demet Akalın sanatçı değil!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’dan olay çıkış: Demet Akalın sanatçı değil!

Yeşim Salkım’dan olay çıkış: Demet Akalın sanatçı değil! Yeşim Salkım, konuk olarak katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Salkım, Demet Akalın hakkında da olay yaratacak bir açıklamaya imza attı. Detaylar haberimizde…

Yeşim Salkım’dan olay yaratan ‘menapoz’ açıklaması!

Yaşim Salkım’dan Demet Akalın’a olay yaratacak gönderme

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ”Mertçe Sohbetler” isimli programa konuk olarak katıldı. Yeşim Salkım, programda özel yaşamından geçmişine kadar samimi açıklamalarda bulunurken, sanat camiasına da göndermede bulundu. Salkım, son zamanlarda sık sık pahalı kıyafet ve ayakkabıları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın için “Bana hiçbir katkısı olmayacak bir ayakkabıya Demet Akalın gibi 5000 euro vermem.” dedi. Olay yaratacak açıklamalara imza atan Yeşim Salkım, Demet Akalın’ın sanatçı değil, şarkıcı olduğunu da söyledi.

Yeşim Salkım kimdir?

Yeşim Salkım’dan dayak itirafı: Üç şef elimden alamadı

Sahne almaya başladığı ilk yıllarda kendisine küfür eden bir kadın dinleyicisini dövdüğünü anlatan Yeşim Salkım, “Mikrofonu masaya fırlatıp sahneden indim. Kadını iki adamın arasından çekip alıp tekme tokat dövdüm. Üç şef elimden alamadı.” diye konuştu.

Yeşim Salkım ve Erkan Petekkaya çok kavga etti

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ile aynı mahallede büyüyen Yeşim Salkım, çocukluk yıllarında Erkan Petekkaya ile çok kavga ettiğini anlatarak “Ben mahalleye girdiğimde erkek çocuklar çil yavrusu gibi dağılırdı.” dedi.

Helikopter ve teknelerle gezdim

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, henüz 25 yaşındayken zenginliğin zirvesinde yaşadığını, lüks bir yaşam sürdüğünü aktararak “Helikopter ve teknelerle gezdim, boynumda 3 milyon dolarlık kolye vardı ama boşanınca eski eşime iade ettim.” diye konuştu.

Kamp kurup çadırda kaldım

Hayatı boyunca yaşamın her iki uç noktasını da tattığını anlatan Yeşim Salkım, bazen çocukları ile birlikte kamp yaptığını ve çadırda kaldığını anlattı.

Ben parasız kalmam

Çalışkan ve üretken bir kadın olduğunu ifade eden Salkım, “Ben parasız kalmam. 70 yaşına kadar şarkı söylerim oyunculuk yaparım yine yaşarım. Gerekirse 1000 TL’ye tüm barlarda şarkı söyler yine geçinirim.” dedi.

Yeşim Salkım’dan olay çıkış: Demet Akalın sanatçı değil!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler