Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman'ın Eski Eşinden Olay Sözler!

İlgili Postlar

Rafet El Roman’ın Eski Eşinden Olay Sözler!

Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop, katıldığı bir programda; geçmişteki evliliği ile ilgili hiç bilinmeyenleri anlattı. Tuğba Altıntop, genç bir kadınla öpüşürken yakalanan Rafet El Roman’ın o fotoğraflarına ne yorum yaptı?  İşte haberimizin detayları…

Rafet El Roman 20 yaşındaki kızla dudak dudağa!

Ben Nişanlıyım

Rafet El Roman’ın geçtiğimiz haftalarda adının Derya Ürkmez olduğu iddia edilen esmer bir genç kadınla Bodrum’da öpüşürken fotoğrafları çekilmişti. 

Rafet El Roman’la öpüşme görüntülerini kabul etmeyen genç kadın, bu fotoğraflara itiraz ederek “Oradaki görüntüler yalan! Ben nişanlıyım. Fotoğraf tamamen açıdan dolayı. Olaya güldük. O açıyı yakalamışlar. Yanak yanağa selamlaşırken o anda yakalamışlar. Öpüşürken, dudak dudağa yazmışlar. Rafet Bey’in sesini çok beğenirim, o yüzden sarıldım. Yaşım 20 değil, 31 yaşındayım. Rafet’in kızları arkadaşlarım” demişti.

Rafet El Roman kimdir?

Aaa Eski Kocama Bak!

Bu görüntüler üzerine bir canlı yayında konuşan Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop, çok konuşulacak açıklamar yaptı. Fotoğraflara itiraz edilmesi hakkında ” Aaa eski kocama bak! Öpüşmediğini mi söylemiş? Buna kim inanır? Her şey ortada. Ahh Rafet! Erkeklerin yüzde 99’u ihaneti inkar eder. Rafet beni de defalarca aldattı…” dedi.

Konuşmaya devam eden Tuğba Altıntop, fotoğraftaki genç kadının Rafet el Roman’ın kendisinden sonra evlendiği eşi Ceren’e çok benzediğini söyleyip, kendi hakkında evliliğinde yaşadıklarını şu şekide anlattı: ” Ahh Rafet! Erkeklerin yüzde 99’u ihaneti inkar eder. Rafet de beni defalarca aldattı. Az daha aramızda şiddet olacaktı ki boşandık.”

Hangisiyle Bir son İstersin?

Tuğba Altıntop 2002’de ihanet nedeniyle cinnet geçirdiğini, eşine zarar vermemek için evi hızla terk ettiğini de ilk kez itiraf etti:
“Yine bir kaçamağını yakalamıştım. Rafet ve kızımız Şevval evdeydi. Mutfağa girip evdeki tüm bıçakları aldım, yan yana dizdim. Rafet’i çağırdım. Bıçakları gösterip ‘Hangisiyle bir son istersin?’ dedim, kendimde değildim. Korkunçtu!
Rafet korkudan kızımızı kucağına aldı ki, ona hiçbir şey yapmayayım. Zarar vermemek için evi koşarak, ağlayarak terk ettim. Kendime geldiğimde şükrettim. Psikolojim o kadar bozuldu ki, bir daha da Rafet’le bir araya gelmek istemedim.”

Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman’ın biten evliliklerinden dünyaya gelen 2 kızları bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler