Ana SayfaDedikoduRafet El Roman 20 yaşındaki kızla dudak dudağa!

İlgili Postlar

Rafet El Roman 20 yaşındaki kızla dudak dudağa!

Sık sık genç kızlarla ilişkisi olduğu iddiaları ile gündeme gelen Rafet El Roman bu sefer kendinden yaşça çok küçük 20 yaşındaki bir kızla dudak dudağa görüntülendi. İşte o anlar.

Magazin gündeminde kendinden küçük kişilerle adının geçmesinden dolayı rahatsız olduğunu söyleyerek bu iddiaları yalanlayan Rafet El Roman, bu sefer fena yakalandı.

Rafet El Roman eski sevgilisi ile görüntülendi

2 gün önce yalanlamıştı!

49 yaşındaki sanatçı Rafet El Roman, daha 2 gün önce “Magazinciler yanımda kimi görse ‘Sevgilisi’ diye yazıyor. Nedense yaşları da 21’i geçmiyor. En son 19’a indirdiler. Ya bu magazin alemine ne oldu?” demişti. Bu açıklamaların üzerinden çok az bir süre geçmesine rağmen Rafet El Roman dudak dudağa görüntülendi.

Rafet El Roman kimdir?

“Abim” demişti

Rafet El Roman’ın dudak dudağa görüntülendiği kişi 20 yaşındaki Derya Ürkmez olurken, Bodrum’da özel anlar yaşayan ikili daha önce de gündeme gelmişti.  Rafet El Roman ile Derya Ürkmez arasında aşk yaşandığına dair haberler gündeme geldikten sonra ikili iddiaları yalanlamıştı. Üstelik Derya Ürkmez basına yaptığı açıklamasında  “Rafet abim ile çok güzel bir şarkı yaptık, çalışmalarımız devam ediyor” demişti.

Şimdi ise Rafet Derya Ürkmez’in abim dediği Rafet El Roman ile dudak dudağa görüntülenmesi dikkatlerden kaçmadı ve bu durum sosyal medyada da oldukça konu oldu. Derya Ürkmez’i Bodrum’daki evinde misafir eden şarkıcı,  görüntü alındığını fark ettikten sonra panjurları kapatarak kendini gizledi.  İşte ikilinin çok konuşulacak o görüntüsü;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler