Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman eski sevgilisiyle görüntülenince: Aramızda duygusal bağ yok

İlgili Postlar

Rafet El Roman eski sevgilisiyle görüntülenince: Aramızda duygusal bağ yok

Rafet El Roman eski sevgilisiyle görüntülenince: “Aramızda duygusal bağ yok.” dedi. Eski sevgilisi ve oğlu ile birlikte görüntülenen Rafet El Roman, konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Rafet El Roman: Mutlu Olmak Herkesin Hakkıdır

Rafet El Roman eski sevgilisiyle görüntülenince

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, yıllar önce Yeşim Eryıldırım ile aşk yaşamıştı. Bu birliktelikten, Edvan ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmişti. Rafet El Roman, Almanya’da yaşayan eski sevgilisi Yeşim Eryıldırım ve oğulları Edvan ile birlikte Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Rafet El Roman kimdir?

Aramızda duygusal bir bağ yok

Rafet El Roman, eski sevgilisi Yeşim Eryıldırım ve oğlunun Almanya’dan Türkiye’ye tatil amacı ile geldiklerini vurgulayarak “Yeşim’le çok iyi arkadaşız, bu durum oğlum için de güzel. Yeşim’le aramızda duygusal bir bağ yok, iyi bir dostuz.” diye konuştu.

Aslında çapkın değilim

Magazin gündeminde sık sık çapkınlık haberleri ile gündeme geldiğini, aslında hiç de öyle biri olmadığını, bu imajın üstüne adeta yapıştığını ifade eden Rafet El Roman, “Her görüntülendiğim kişiyle sevgili diye yazılıyorum. Aslında hiç çapkın imajım yok.” dedi.

Rafet El Roman’dan yeni albüm müjdesi

Şu sıralar 13’üncü albümünün hazırlığında olduğunu ve yeni albümünü Eylül ayında çıkaracağını ifade eden ünlü şarkıcı Rafet El Roman, “Çok romantik bir albüm geliyor. Şimdiye kadar yaptığım en duygusal albüm diyebilirim.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler