Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu hayranları çok sevinecek

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu hayranları çok sevinecek

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni bir dizi projesi ile ekranlara geleceği iddia edildi. İşte Kenan İmirzalıoğlu hayranlarını sevindirecek o gelişme.

En son Kanal D’de Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizi ile ekranlara gelen fakat sadece 5 bölümü yayınlanan dizi nedeniyle çok az bir süre ekranlarda kalabilen Kenan İmirzalıoğlu, yeni dizi projesi için görüşmelerini sürdürüyor.

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu paylaşımı!

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi ne olacak?

İmirzalıoğlu’nun yeni sezonda ekranlarda yer alması beklenirken gelen yeni bilgiler bu durumu doğrular nitelikte oldu. MED Yapım tarafından Fox TV için hazırlığı sürdürülen dizide Kenan İmirzalıoğlu’nun başrol oynayacağı konuşuluyor. This Is Us isimli diziden Türkiye’ye uyarlanacak olan yeni yapımda Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte yer alacak diğer oyuncular da paylaşıldı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu’nun dizinde kimler oynayacak?

Gelen ve resmi olmayan bilgilere göre dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturacak. Dizide Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte yer alacak diğer oyuncular ise Songül Öden, Birkan Sokullu ve Olgun Toker. Teklifin Kenan İmirzalıoğlu’nna ulaştığı fakat oyuncunun şu ana kadar kesin bir yanıt vermediği de konuşulanlar arasında yer alırken, bu konuda önümüzdeki günlerde net haberlerin paylaşılması bekleniyor.

This Is Us konusu ne olacak?

This Is Us dizisi, yayınlandığı günlerde büyük bir dikkat çekerken farklı bir kurguya sahip. Aynı gün doğan bir grup insanın hikayesinin anlatıldığı dizide konusuyla Türkiye’de fark yaratabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler