Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman: Mutlu Olmak Herkesin Hakkıdır

İlgili Postlar

Rafet El Roman: Mutlu Olmak Herkesin Hakkıdır

Ceren Kalpakarslan ismini daha önce Rafet El Roman’la yaşadığı aşkla tanımıştık. İkili arasındaki aşk Rafet El Roman’ın klipinde Ceren Kalpakarslan’ın oynaması ile başlamıştı. Kendinden 20 yaş ufak olan Kalpakaraslan’a gönlünü kaptıran Rafet El Roman, genç kıza evlilik teklifi etti. İkili 2014 senesinde evlenmesine rağmen evlilikleri çok uzun sürmedi. Ceren Kalpakarslan’ın anne olmakla ilgili isteği evliliğin erken bitmesine neden oldu.

Rafet El Roman Mutluluk İçin Ne Düşünüyor?

Ünlü bir organizatörün kızı olan güzel yıldız, bu evlilikten sonra oyunculuğunu ilerletmeye karar verdi. Birkaç projede önemli rollerde yer alan Kalpakaraslan’ın adı şimdi de başka bir isimle anılmaya başladı. Kendisinden yine yaşça büyük bir oyuncu olan Tamer Karadağlı ile Ceren Kalpakaraslan’ın aşk yaşadığı iddia ediliyor. Tamer Karadağlı henüz bir açıklama yapmadı; ancak eski eş Rafet El Roman, herkesin mutlu olmayı fazlasıyla hak ettiği söyledi.

Bu durum karşısında rahatsız olmak bir kenara, onun adına mutlu bile olacağını söyleyen Rafet El Roman’ın bu açıklaması ikilinin dostça ayrıldığını gösteriyor. Açıklamalarıyla Rafet El Roman takdir toplarken, dedikoduların gerçek olup olmadığı gizemini koruyor.

Rafet El Roman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler