Ana SayfaDedikoduEmina’dan ‘Sadettin Saran ile aşk yaşıyor’ iddialarına kaçamak cevap

İlgili Postlar

Emina’dan ‘Sadettin Saran ile aşk yaşıyor’ iddialarına kaçamak cevap

Emina Jahovic, Sadettin Saran ile aşk yaşadığına yönelik iddialara kaçamak cevap verdi. Mustafa Sandal’dan boşandıktan sonra adı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Emina Jahovic’ten kaçamak cevap geldi. Detaylar haberimizde.

İşte yılın aşk bombası: Mustafa Sandal’la geçen ay boşanan Emina Jahovic, ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor!

10 yıl evli kaldığı 2 oğlunun babası ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan daha 1,5 ay önce boşanan şarkıcı Emina Jahovic önceki akşam Etiler’deki Dünyaca ünlü İtalyan restoranı Paper Moon İstanbul’dan çıkarken magazin haberleri muhabirlerinin objektiflere yakalandı. 2 bayan arkadaşıyla restoran çıkışında yakalanan Emina Jahovic, son dönemin oldukça popüler ismi Ediz Görgülü ile birlikte çıkarttığı single çalışmasının eski eşi tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldığını basın mensuplarının hatırlatması üzerine “Gerçekten mi? Bilmiyordum. Çok güzel çok nazikmiş Mustafa” diyerek şaşkın bir ifade ile duygularını dile getirdi.

Ünlü iş adamıyla aşk yaşadığı konuşulan Emina Jahovic’e Mustafa Sandal sorusu!

Emina Jahovic’ten Kaçamak Cevap

Ünlü iş adamı Saadettin Saran’la aşk yaşadığı iddiaları son dönemde basında sık sık yer bulan Emina Jahovic, iddiaları yalanlamadı. Son dönemin önemli gündem maddelerinden biri olan aşk sorularına, “Ben özel hayatımla ilgili hiç bir şey konuşmak istemiyorum. O yüzden beni anlayışla karşılayın” diye yanıt verdi. Bir muhabirin “Saadettin Bey’le tanışıklığınız var mı?” sorusuna ise; “Söylediğim kadar, şey yapamıyorum” cevap verdi.

Emina Jahovic Kimdir?

Mustafa Sandal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler