Ana SayfaÜnlülerÜnlü iş adamıyla aşk yaşadığı konuşulan Emina Jahovic'e Mustafa Sandal sorusu!

İlgili Postlar

Ünlü iş adamıyla aşk yaşadığı konuşulan Emina Jahovic’e Mustafa Sandal sorusu!

Ünlü iş adamıyla aşk yaşadığı konuşulan Emina Jahovic’e Mustafa Sandal sorusu! Sadettin Saran ile aşk yaşadığı gündemde olan Emina Jahovic, Mustafa Sandal hakkında gelen soruya çok şaşırdı. Detaylar haberimizde…

İşte yılın aşk bombası: Mustafa Sandal’la geçen ay boşanan Emina Jahovic, ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor!

Emine Jahovic’e Mustafa Sandal sorusu

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile on yıllık evliliğini iki çocuklarına rağmen geçtiğimiz ay noktalayan Emina Jahovic, Mustafa Sandal sorusu ile şoke oldu. Etiler’de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülenen Emina Jahovic’e, boşandığı eşi Mustafa Sandal’ın “Boşandık ama hala ona aşığım.” sözleri hatırlatıldı. Bu sözleri duyar duymaz şaşkınlık yaşayan Emina Jahovic, “Gerçekten mi? Bilmiyordum…” dedi.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal birlikte tatil yapacak

Mustafa Sandal ve oğullarının yanına gitmeye hazırlandığını söyleyen Emina Jahovic, “Yaman ve Yavuz, babalarıyla Göcek’te. Ben de yarın yanlarına gideceğim ve beraber tatil yapacağız.” diye konuştu.

Mustafa Sandal kimdir?

O, hep hayatımda çocuklarımın babası ve bir dost olarak kalacak

On yıllık eşi Mustafa Sandal ile boşanırken çok yüklü tazminat talebinde bulunduğu iddia edilen Emina Jahovic, iddialar hakkında da konuştu. Jahovic, “Hiçbir şey istemedim. Mustafa’ya bıraktım her şeyi. O, hep hayatımda çocuklarımın babası ve bir dost olarak kalacak.” dedi.

Emina Jahovic ve ünlü iş adamı Sadettin Saran aşk mı yaşıyor?

Emina Sandal, dün ünlü iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Sadettin Saran ve Emina Jahovic’in yaklaşık bir haftadır görüştükleri ve yakınlaştıkları iddia edildi. İddialara göre; Sadettin Saran ve Emina Jahovic görüntülenmemek adına gizli gizli görüşüyor ve sıkı önlem alıyor. Ancak, buna rağmen geçtiğimiz günlerde Bebek civarında birlikte görüldüler. Etraftaki kişiler tarafından tanındıklarını anlayan Sadettin Saran ve Emina Jahovic’in tedirgin oldukları iddia edildi.

Emina Jahovic, geçtiğimiz ay on yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile boşandı.

Sadettin Saran ise, geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı Hülya Avşar ile yaklaşık dört yıl süren bir aşk yaşamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler