Ana SayfaKimdirEmina Jahovic Kimdir?

İlgili Postlar

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic kimdir? Mustafa Sandal ile yaptığı evliliğinden Emina Sandal olarak tanıdığımız Emina Jahovic, nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Emina Jahovic, nasıl ünlü oldu? Özel yaşamı ve kariyeri hakkında detaylar nelerdir? Emina Jahovic kimdir? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Emina Jahovic kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Emina Jahovic, 15 Ocak 1982 tarihinde Sırbistan’ı Yeni Pazar kentinde dünyaya geldi. Boşnak asıllıdır. Seniya isimli olan annesi pediyatrist doktor, Nusret isimli babası da kardiyolog doktordur. Üç çocuklu ailesinin en küçük kızı olarak dünyaya gelen Emina Jahovic’in Mirsad Türkcan ve Sabina Jahović isimlerini taşıyan bir abisi ve bir ablası var. Abisinin soyadını Türkcan olmasının nedeni; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçmiş olmasıdır. Emina Jahovic, henüz 11 yaşındayken babasını kaybetti.

Emina Jahovic hangi burç?

15 Ocak 1982 tarihinde dünyaya gelen Emina Jahoviç, Oğlak burcudur.

Emina Jahovic’in eğitim hayatı

Emina Jahovic, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Yeni Pazar’da tamamladı. Üniversite eğitimini de Belgrad’taki BK Üniversitesi’de tamamladı. Burada, yapımcılık ve işletme bölümlerinden mezun oldu. Sırpça, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce dillerini konuşabiliyor. Müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda fark edilen Emina Jahovic, henüz yedi yaşındayken okul eğitimini yanı sıra Stevan Stojanović Mokranjac Müzik Okulu’nda klasik gitar eğitimi aldı. Bir dönem katalog mankenliği de yaptı.

Emina Jahovic’in kariyeri

Emina Jahovic, 2010 yılında yayınlanan Lale Devri isimli dizide oyunculuk tecrübesi de yaşadı. Dizide, Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya, Hatice Aslan, Gül Onat, Kenan Bal, Ayten Soykök, Cüneyt Türel gibi ünlü oyuncuları ile birlikte kamera karşısına geçti. Müzik kariyerinde de önemli işlere imza attı, albüm ve single çalışmaları ile dikkat çekti.

Emina Jahovic’in Mustafa Sandal ile evliliği

Müzik sektöründe de uzun süre faaliyet gösteren Emina Jahovic, 13 Ocak 2008 tarihinde ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile nikah masasına oturdu. Evliliklerinden Yaman ve Yavuz ismini verdikleri iki erkek çocukları dünyaya geldi. Ünlü çift, mutlu gibi görünen evliliklerinde yıllar sonra sorun yaşamaya başladı. Ayrılma kararı alan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 2018 yılının Haziran ayında tek celsede boşandı.

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Jahovic’in rol aldığı dizi:

2010 – 2011 – Lale Devri (Lale) (Tv Dizisi)

Emina Jahovic’in albümleri:

2002 – Tačka
2005 – Radije ranije

Emina Jahovic’in singllerı:

2007 – Cool Žena
2008 – Exhale

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler