Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal yeni programını açıkladı!

İlgili Postlar

Zuhal Topal yeni programını açıkladı!

Zuhal Topal yeni programını açıkladı! Ünlü sunucu Zuhal Topal, ekranlara geri dönüyor. Sunuculuk yapacak olan Topal, yeni programının formatını açıkladı. Zuhal Topal hangi programı sunacak? Zuhal Topal’ın yeni programı ne olacak? Detaylar haberimizde…

Zuhal Topal’dan yeni program müjdesi! Hangi kanalda, hangi programı sunacak?

Zuhal Topal ekranlara geri dönüyor

Bir dönem izdivaç programı sunuculuğu yapan, izdivaç programlarının önceki sezon yayından kaldırılması ile ekranlara veda eden Zuhal Topal, geri dönüyor. Zuhal Topal, yeni bir format, yeni bir program ile ekranlara dönüyor.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal’a yeni format

Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, dünyanın dört bir yanında yayınlanan dünyaca ünlü format şirketi Global Agency’ye ait ‘Momsters’ isimli yarışma formatı ile izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Zuhal Topal hafta içi her gün izleyici ile buluşacak

Zuhal Topal’ın hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yeni programı yemek yarışmasında, gelin ve kayınvalideler bir araya gelecek, birbirleri ile yarışacaklar.

Zuhal Topal’ın yeni programı nasıl olacak?

Zuhal Topal, yeni programı hakkında yaptığı açıklamada; ““Eski geleneklerimizi, göreneklerimizi barındıran, kayınvalideler ve gelinler arasındaki ilişkileri ele alan, hem yarışma hem yemeği, sohbeti ve dedikoduyu barındıran sürpriz bir program geliyor.” diye konuştu.

Zuhal Topal hangi kanalda olacak?

Uzunca bir sürenin ardından FOX TV kanalına geri dönmeye hazırlanan Zuhal Topal, heyecanını “Haftaya çekimlerimiz başlıyor. İnşallah kısa süre sonra da ekranda buluşacağız.” sözleri ile ifade etti.

Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, uzun bir süre izdivaç programı sunuculuğu yapmıştı. RTÜK’e gelen şikayetler üzerine yayından kaldırılan izdivaç programlarının sona ermesi ile Zuhal Topal adeta sessizliğe gömülmüştü. Zuhal Topal, sessizliğini bozup ekranlara geri dönmeye karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler