Ana SayfaÜnlülerKadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'dan havuz içinde bikinili poz!

İlgili Postlar

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan havuz içinde bikinili poz!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan bikinili poz! Kadın dizisinde rol alan güzel oyuncu Seray Kaya, Alaçatı tatilinde bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Seray Kaya, iddialı pozları ile çok beğenildi. Detaylar haberimizde…

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan herkesi şaşırtan Serenay Sarıkaya itirafı!

Kadın dizisinin Şirin’i Alaçatı tatilinde

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer aldığı Kadın dizisinde kötü karakter olarak yer alan ve Şirin karakterine hayat veren güzel oyuncu Seray Kaya, Çeşme Alaçatı’da tatil yapıyor. Sezonun yorgunluğunu havuz keyfi yaparak atmaya çalışan Seray Kaya, bikinili pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Seray Kaya kimdir?

Seray Kaya’dan bikinili poz

Güzel oyuncu Seray Kaya, havuzda kırmızı bikinisi ile verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kaya’nın bu pozları kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Seray Kaya’nın havuzda bikinili pozu

Seray Kaya, sosyal medya hesabından “Unicorn olmadan yazı bitireceğimi mi sandınız?” notu ile yaptığı bu paylaşımını kısa bir süre sonra sildi. Nedeni anlaşılamadı ancak, pozuna gelen yorumların ardından fotoğrafını kaldırmış olabileceği düşünüldü.

Ünlü oyuncu Seray Kaya, bir süre sonra sosyal medya hesabından bu defa bu pozu paylaştı:

Seray Kaya, en son Serenay Sarıkaya hakkında yaptığı yorumla gündeme gelmişti. Bakımla ilgili sırlarını paylaşan Kaya, “Sade olmayı tercih ederim. Makyajımdaysa kırmızı rujum mutlaka olur. Bu konuda Serenay Sarıkaya’yı örnek alıyorum. Galalarında çok güzel giyiniyor. Öyle bir gece olduğunda tabii ki bir bakarım Serenay Sarıkaya ne giymiş diye. Binlerce mesaj alıyorum bu konu hakkında… Saçlarım normalde düz. Şirin’in saçı için sete gitmeden önce ıslak saçımı köpüklüyorum, vigoyla iyice kıvırcıklaştırıyorum. Sette de maşa ile saçımı son haline getiriyoruz.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler