Ana SayfaÜnlülerMurat Boz takipçilerine sitem etti!

İlgili Postlar

Murat Boz takipçilerine sitem etti!

Murat Boz takipçilerine sitem etti! Sosyal medya hesabından paylaştığı kulaklıklı pozu ile eleştirilen ünlü şarkıcı Murat Boz, kendisini eleştiren takipçilerine cevap niteliğinde göndermeli bir paylaşımda bulundu. Detaylar haberimizde…

Murat Boz İle Burak Özçivit Yolları Ayırdı! İşte Detaylar…

Murat Boz’un kulaklık kulağına mı yapıştı?

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından kulaklarına kablosuz bağlantı kurabilen kulaklıklar ile verdiği pozu paylaştı. Boz’un kulağındaki kulaklıkların kablosuz olduğunu gören bazı takipçileri, “Murat Boz’un kulaklık kulağına mı yapıştı.” şeklinde yorumlar yapıp eleştiride bulundu.

Murat Boz kimdir?

Kulağa yapışmaz, kendin koyarsın

Murat Boz, kulaklığı hakkında gelen eleştirilere yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile yanıt verdi. Boz, bir kablosuz kulaklık resmine “Kablosuz kulaklık. Müzik dinlersin. Telefonla kulaklıkla konuşabilirsin. O işe yarar yani. Müzisyensen ya da müzik dinlemeyi seviyorsan sık sık kulağında olur. Kulağa yapışmaz. Kendin koyarsın.” şeklinde bir not yazarak paylaştı.

İşte Murat Boz’un göndermeli paylaşımı:

Murat Boz, sonrasında “Şöyle bir şey değil yani” notu ile bu paylaşımı yaptı:

Ünlü şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu’nun kendisi ile görüşme isteğinde bulunduğu ve reddettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Boz, konu hakkında açıklama yapmasa da Eliz Sakuçoğku açıklama yaparak “Bozuk plak gibisiniz dinlemekten sıkıldım artık… Ve şu bilinsin ki her bozuk plak bir gün kırılır sesi çıkmamasından korkarım. Anlayacağınız kimsenin peşinden koştuğum yok, kimseden bir şey istediğim de yok! Az ötede oynayın sadece bu oyunu artık, yoksa piyon sandığınız halimle şah dedirtip mat çekerim! Hala susuyorum diye yenilgiye hüküm giydi sanmasın kimseler!” şeklinde bir paylaşım yapmış ve haklarında çıkan iddiaların asılsız olduğunu ifade etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler