Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil'in zayıflığı eleştirildi: Ne giyse yakışmıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil’in zayıflığı eleştirildi: Ne giyse yakışmıyor!

Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil’in zayıflığı eleştirildi: Ne giyse yakışmıyor! Ünlü oyuncu Bade İşçil, sık sık gündeme geldiği zayıflığı konusunda yine eleştirilere maruz kaldı. İşçil, çok zayıf olduğu için giydiklerinin yakışmadığı eleştirilerine maruz kaldı. Detaylar haberimizde…

Bade İşçil’den gönderme!

Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i zayıflığıyla eleştirildi

Ufa Tefek Cinayetler dizisinde rol alan ve dizide Pelin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bade İşçil, sık sık çok zayıf olduğu şeklinde eleştirilere maruz kalıyor. Aşırı zayıf olduğu şeklinde eleştirilen Bade İşçil, konu hakkında gelen eleştirilere, kilosundan memnun olduğu yanıtını vermişti.

Bade İşçil kimdir?

Bade İşçil’in zayıflığı eleştirildi

Aşırı zayıf olduğu şeklinde eleştirilere maruz kalan Bade İşçil, kıyafetlerinin de yakışmadığı şeklinde konulara dahil edildi. Akşam Life’da yazan Sevcan Büyükturgay, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Pelin karakteri Bade İşçil’i giyim tarzı ile köşesinde eleştirdi. Büyükturgay, yazısının Bade İşçil ile ilgili olan kısmında “Bade İşçil, herhalde bu zayıflıktan üzerine ne giyse olmuyor. Bordo üzerine beyaz desenli takım da olmamış. Saç baş ve üzerindekiyle yeni uyanmış pijamalı birinden farkı yok. Eski Bade kesinlikle daha güzeldi.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Başka sanatçıları da köşesinde eleştiren Sevcan Büyükturgay’ın yazısında yer alanlar şu şekilde:

Fazla yakışıklı

Burak Deniz, oyuncu olmasaymış rahatlıkla model olurmuş. Hem kombini hem de renk uyumuyla sanki katalog çekiminden çıkmış gibi… Saçlar ve kirli sakallı hali de çok cool.

Forever Ajda

Ajda Pekkan dışında kimsenin taşıyamayacağını düşündüğüm fuşya tafta kabarık etek, üzerindeki gri atlet ve kolye ancak kendisinde böyle cool durabilirdi. Bu yüzden sahnede de kostümleriyle başlı başına bir star.

Hep şık olunmaz ki!

Çağla Şıkel, sıfır makyajlı haliyle bile kendine baktırıyor. Yırtık kotu ve fönsüz saçlarına rağmen yine hoş yine güzel ve yine havalı…

Haftanın güzeli

Nur Fettahoğlu, beyazlar içinde hem bulunduğu ortama hem de fiziğine uygun mükemmel bir tercih yapmış. Pantolonu, bluzu, çantası, küpeleri ve saçıyla kesinlikle bu haftanın en şık ve güzel kadını diyebiliriz.

Bu işin piri

Tuba Ünsal, yine doğal ve sokak şıklığının en iyi halinde… Lacivert tek omuz fırfır detaylı bluzu altına giydiği pantolonu, kemeri ve ayakkabısı, saçı, makyajı bu işin piri dedirtiyor.

Yazın favorisi şort ve etekler

Siz hangisini seversiniz bilemiyoruz ama şort ve etek kombinleri yazın değişmez parçalarından. Bu sene de moda dünyası şort ve etek kombinlerini koleksiyonlarının ana parçası yaptılar. Denim modası hem şortlarda hem de eteklerde yine bir numaraya yerleşti. Gardırobunuzda mutlaka bir kot etek veya şort, başı çekmeli. Keten şortlar ve etekler de yine her sezon olduğu gibi bu sene de yaz modasında yerini aldı. Rengârenk düz ve desenli kumaştan modeller de yaz rahatlığının ve şıklığının zevkinize göre sandaletlerle bize eşlik eden en güzel kombinlerinden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler