Ana SayfaÜnlülerMüge Boz: "Evlenip koca parası yiyeyim”

İlgili Postlar

Müge Boz: “Evlenip koca parası yiyeyim”

Ekranların sevilen oyuncularından Müge Boz, özel bir dergi için röportaj verdi. Oyuncu röportajında “Pahalı ayakkabılar yerine kitap almayı tercih ettim” oldukça dikkat çekti.

Oyuncu güzel, özel yaşamı ve kariyerine ilişkin önemli açıklamalar yaptığı röportajıyla dikkat çekti. Kayıtdışı gibi dizilerde rol alarak iyi bir performans sergileyen ve projelerin aranan isimlerinden birisi olan Müge Boz, magazin gündeminde neden yer almadığından aşk ilişkilerine kadar iddialı açıklamalar yaptı.

Müge Boz’dan Mert Fırat’a “Aşırı seviyorum”

“Evlenip koca parası yiyeyim”

Hiçbir zaman başka birisinden maddi anlamda destek beklemediğini ve kimsenin eline bakmak istemediğini söyleyen Müge Boz, “Kimsenin eline bakmayı sevmem. Özgürlüğüme düşkünümdür. ‘Evlenip koca parası yiyeyim’ gibi bir amacım olmadı hiç. Ailemin durumu da beni beslemeye yetmeyeceği için iş başa düştü yani. Birçok okul okudum, burs kazanıp Norveç’e gittim. Sonra çalışma hayatına atıldım. Ama gördüklerim hayalimdeki gibi olmadı hiç. Çok üzüldüm, çok hayal kırıklığına uğradım. Tek başına İstanbul’da bu piyasada var olmaya çalışan genç bir kızdım ama hiç bir zaman pes etmedim. Kimseye boyun eğmedim. Ne yaptıysam az olsun ama benim olsun diyerek yaptım. Büyük hedefler için kendi karakterimden uzaklaşmadım. Her seferinde yeniden ayağa kalkıp çalışmaya devam ettim” dedi.

Müge Boz kimdir?

“Çok sevilmek ve tanınmak gibi ilk amacım değil”

Gündemde daha çok yaptığı işlerle yer alan ve işiyle konuşulan Müge Boz, hiçbir zaman tanınmak ya da sevilmek gibi bir amacının olmadığını ve daha çok işine odaklandığını söyledi. “Sansasyon yaratmaya, ‘Bakııın ben buradayım’ diye çabalamaya ihtiyacım yok. Bunlardan beslenmiyorum çünkü. Her zaman bir önceki halimden daha iyi ve daha başarılı olmayı hedefledim. Bir anda parlayıp sönen değil, hep ve uzun süre yanan bir ışık olmayı hedefledim. Anlık şöhretlere ve sansasyonlara değil, değerli ve gerçek hikayelere sırtımı dayadım. İnsanlara anlamlı bir şey söylemek istedim. Farklı ve yeni şeyleri göstermek istedim. Bir farkındalık yaratmak, bir değişime sebep olmak. Bunlardı hep önceliğim. Umarım başarabiliyorumdur.” Şeklindeki açıklamaları ile hayatına dair önemli mesajlar veren ünlü isim, sosyal medyada da bu açıklamaları ile yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler