Ana SayfaKimdirMüge Boz kimdir?

İlgili Postlar

Müge Boz kimdir?

Müge Boz kimdir? Müge Boz nerede ve ne zaman dünyaya geldi, aslen nerelidir, burcu nedir, nasıl ünlü oldu, kariyeri boyunca hangi projelerde yer aldı? Müge Boz hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Müge Boz kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nerelidir?

Müge Boz, 13 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarının İstanbul’da geçmesinin ardından, 12 yaşına geldiğinde babasının işi nedeni ile İzmir’e taşındılar. İzmir’de Karşıyaka’da yaşadılar. Müge Boz, İzmir’de İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun oldu.  Ardından, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde okudu. Sonrasında, Norveç’teki Volda kentindeki Hogskulen i Volda isimli okuldan burs kazandı ve eğitim almaya gitti. Burada, reklamcılık ve gazete fotoğrafçılığı üzerine ‘strategic design’, ‘digital photography’ eğitimleri aldı.

Boz, 7 yaşında bale eğitimi almaya başladı. 11 yıl boyunca bale eğitimi ve 4 yıl piyano eğitimi aldı. Müge Boz, yüzme, tenis, paten, voleybol, yoga, motosiklet gibi spor dallarıyla ilgilendi.

Müge Boz’un kariyeri

Müge Boz, reklamlarda da rol aldı. 2009 yılında Turkcell’in 3G reklamında, 2010 yılında ise, Arçelik Çamaşır Makinesi, Mavi Jeans, Maximum Müze Kart ve Nescafe 3’ü 1 Arada reklamlarında rol aldı. Bunların yanı sıra, Zen Pırlanta, Loft ve T-box gibi markaların modelliklerini yaptı, Vogue, Tempo, Marie Claire, Women’s Health, İnstyle gibi dergilerde moda resimleri yayınlandı.

Oyunculuk kariyerinde ilk adımını 2008 yılında rol aldığı Melekler Korusun isimli dizide atan Müge Boz, dizideki performansı çok beğenilince başka birçok başarılı projede yer alma imkanı buldu. Şimdilerde ekranların aranan yüzlerinden birisi.

Müge Boz, ekranlarda sık sık işi ile ilgili haberler ile yer alıyor. Aşk hayatı hakkında pek bir bilgi mevcut değil. Çünkü; bu konu ile göz önünde olmayı istemiyor.

Müge Boz hangi burç?

13 Nisan günü dünyaya gelmiş olan Müge Boz, Koç burcudur.

Müge Boz’un yer aldığı projeler:

2008 – Melekler Korusun (dizi)
2011 – Toprağın Çocukları (sinema)
2011 – Şüphe (dizi)
2011 – Karakol – Herkes Adalet İster (dizi)
2012 – Leyla ile Mecnun (dizi)
2012 – Bir Hikayem Var (sinema)
2012 – Karaoğlan (sinema)
2013 – Yalan Dünya (dizi)
2013 – Aşk Emek İster (dizi)
2013 – Bu İşte Bir Yalnızlık Var (sinema)
2014 – Gurbette Aşk (dizi)
2014 – Arka Sokaklar (Ece Dündar) (dizi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler