Ana SayfaKimdirSelen Görgüzel kimdir?

İlgili Postlar

Selen Görgüzel kimdir?

Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan ile olan evliliğiyle sık sık gündeme gelen Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel nerede ve ne zaman dünyaya geldi, aslen nereli, burcu ne, nasıl ünlü oldu? Selen Görgüzel hakkında merak edilen her şey haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Selen Görgüzel kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nerelidir?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası matbaacı, annesi ev hanımıdır. Bir de erkek kardeşi vardır. Görgüzel, 50. Yıl Tahran lisesinden mezun oldu.

Selen Görgüzel’in burcu nedir?

Selen Görgüzel’in burcu, Kova burcudur.

Selen Görgüzel, henüz lise yıllarında çalışma hayatına adım attı ve Okan Bayülgen’in ‘Televizyon Çocuğu’ isimli programında kamera arkasında partime çalışmaya başladı.

Selen Görgüzel, ekran kariyerine 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Zirvedeki Sesler’ isimli programı sunarak adım attı. Ardından, farklı kanallarda, farklı programlar sundu. Kandemir Kanduk tarafından tiyatro ve oyunculuk yeteneği fark edilen Selen Görgüzel, dizilerde oyunculuk yapmaya başladı. Görgüzel, Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde rol aldı.

Selen Görgüzel’in evlilikleri

Selen Görgüzel, henüz 18 yaşındayken 1997 yılında evlendi. Bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı dünyaya geldi. Görgüzel, eşi ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu 2003 yılında boşandı.

Selen Görgüzel, 2014 yılında Hamdi Alkan ile evlendi. Evlilikleri hala daha devam ediyor.

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den cesur poz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler